Η Ελλάδα στα πρόθυρα μεταναστευτικού χάους – The Analyst
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ελλάδα στα πρόθυρα μεταναστευτικού χάους

.

Ευτυχώς οι Έλληνες Πολίτες άρχισαν να αντιδρούν, αφού εάν αργήσει ακόμη περισσότερο να αντιμετωπισθεί το μεταναστευτικό μέσω της άσκησης πιέσεων των Πολιτών προς την κυβέρνηση, όπως δεν συνέβη με τα καταστροφικά μνημόνια, ειδικά με το έγκλημα του PSI από τους πατριδοκτόνους, τότε Καληνύχτα Ελλάδα – χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, πόσο μάλλον όταν παράλληλα φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό και το δημογραφικό μας πρόβλημα κλιμακώνεται.

.

Επικαιρότητα

Το μεταναστευτικό είναι ένα μεγάλο θέμα που ευρίσκεται μόνο στο ξεκίνημα του στην Ελλάδα – στα σύνορα της οποίας κατευθύνονται πλέον οι μαζικές ροές, μετά το σταμάτημα τους στην Ιταλία (αφού έκλεισε τις ΜΚΟ) και στην Ισπανία, όπου ουσιαστικά οι αιτήσεις ασύλου επιτρέπονται μόνο στα σύνορα, με την επίδειξη διαβατηρίου. Με απλά λόγια, όποιος συλλαμβάνεται να έχει διασχίσει παράνομα τα ισπανικά σύνορα, στέλνεται πίσω με συνοπτικές διαδικασίες – με τη βοήθεια του Gag Low (ανάλυση).

Λύσεις λοιπόν υπάρχουν αποδεδειγμένα και ασφαλώς δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό – όπως συνήθως προσποιούνται οι κυβερνήσεις μας εμπαίζοντας τους Πολίτες. Θέληση δεν υπάρχει, ενώ δυστυχώς δεν μαθαίνουμε από τις οδυνηρές εμπειρίες των άλλων, όπως της Σουηδίας – στην οποία έχει κυριολεκτικά ξεσπάσει πόλεμος, με την εγκληματικότητα, τις βομβιστικές ενέργειες και τις δολοφονίες  στα ύψη.

Πλέον δεν το επισημαίνουμε μόνο εμείς, αν και η κυρία Νομικού ήταν η πρώτη από το 2015, αλλά πολλά μεγάλα ΜΜΕ, όπως το BBC, καθώς επίσης γνωστοί δημοσιογράφοι, όπως ο Peter Spiegel (εικόνα) – ο οποίος αναφέρεται σε 257 βομβιστικές ενέργειες, σε 8.350 βιασμούς, σε 2.291 ληστείες παιδιών, σε 42 δολοφονίες, σε 40.000 «ακρωτηριασμούς» γυναικών, σε εμπρησμούς αυτοκινήτων κάθε νύχτα και σε 60 προβληματικές ή απαγορευμένες ζώνες, αναρωτώμενος εύλογα γιατί δεν είναι αυτά τα μεγαλύτερα νέα.

Στην Ελλάδα βέβαια τα πράγματα μάλλον θα εξελιχθούν χειρότερα, αφού η χώρα μας δεν είναι αντιμέτωπη μόνο με την παράνομη μετανάστευση Ασιατών και Αφρικανών για οικονομικούς λόγους – αλλά, επί πλέον, με το βίαιο εποικισμό της από την Τουρκία, στα πλαίσια του υβριδικού  μεταναστευτικού πολέμου που διεξάγει εναντίον μας. Εκτός αυτού μας απειλεί γενικότερα, έχοντας πάψει πια απλά να μας προκαλεί – αποδυναμώνοντας την άμυνα μας με την εγκατάσταση μεταναστών στα νησιά μας, τα οποία στην ουσία είναι πλωτά αεροπλανοφόρα, ικανά να σταματήσουν οποιεσδήποτε προσπάθειες εισβολής των Τούρκων.

Δυστυχώς όμως η κυβέρνηση μας αδυνατεί να το καταλάβει, αφού αντί να σταματήσει τις εισροές, ενδεχομένως επικαλούμενη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σύμφωνα με αυτά που ισχύουν τόσο στην ΕΕ (άρθρο), όσο και στον ΟΗΕ, μεταφέρει απλά τους παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα – δημιουργώντας έτσι κενό στα νησιά μας για την εισβολή καινούργιων, καθώς επίσης εστίες πυρκαγιάς στο εσωτερικό.

Η σημερινή διαδήλωση στη Λέσβο

Εν τούτοις, οι Πολίτες αποφάσισαν επιτέλους να αντιδράσουν – κρίνοντας από τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε τρία νησιά, με γενική απεργία καθολικής συμμετοχής σε ολόκληρο το βόρειο Αιγαίο που πλήττεται από το γεγονός. Επίσης με αποφάσεις των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, σωματείων και άλλων φορέων που εύλογα απορρίπτουν το σχέδιο δημιουργίας νέων δομών – ενώ απαιτούν τον έλεγχο των ΜΚΟ και τη σωστή φύλαξη των συνόρων.

Ευτυχώς, αφού εάν αργήσει ακόμη περισσότερο να αντιμετωπισθεί το μεταναστευτικό μέσω της άσκησης πιέσεων των Πολιτών προς την κυβέρνηση, όπως δεν συνέβη με τα καταστροφικά μνημόνια, ειδικά με το έγκλημα του PSI από τους πατριδοκτόνους, τότε Καληνύχτα Ελλάδα – χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, πόσο μάλλον όταν παράλληλα φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό και το δημογραφικό μας πρόβλημα κλιμακώνεται. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι το ότι, είμαστε μόνοι μας – πως η Ευρώπη μόνο στα λόγια μας βοηθάει, αδιαφορώντας ουσιαστικά για το βίαιο εποικισμό μας και την τουρκική επιθετικότητα.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Don`t copy text!