Ο βίαιος εποικισμός της Ελλάδας – The Analyst
ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βίαιος εποικισμός της Ελλάδας

.

Όλο και περισσότεροι Έλληνες θα εγκαταλείπουν την Ελλάδα, αδυνατώντας να επιβιώσουν υπό τις συνθήκες της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας που κλιμακώνονται – ενώ η εγκληματικότητα προβλέπεται να αυξηθεί, με πολύ πιθανή τη σταδιακή απόσχιση της βόρειας Ελλάδας, ως αποτέλεσμα της ενδοτικής συμφωνίας με τα Σκόπια, καθώς επίσης την ενίσχυση του ισλαμισμού στη Θράκη. Ας μην ξεχνάμε δε την πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και ηθική χρεοκοπία της χώρας μας – όπως επίσης τον κίνδυνο να χρεοκοπήσει ξανά οικονομικά το 2021 ή το 2022, έχοντας όμως ξεπουλήσει τα πάντα, με το κόκκινο ιδιωτικό χρέος στη στρατόσφαιρα. Δυστυχώς η Φύση είναι ανελέητη με εκείνα τα Έθνη που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα τους – οδηγώντας τα στον αφανισμό. Επίσης δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να καταλάβει πως εάν δεν βοηθήσουμε εμείς τον εαυτό μας, δεν θα μας βοηθήσει κανένας – οπότε σταδιακά η Ελλάδα θα μετατραπεί κυριολεκτικά σε έναν ευρωπαϊκό σκουπιδότοπο. Σε μία πολυπολιτισμική περιοχή πλημμυρισμένη με παράνομους μετανάστες και με έναν εξαθλιωμένο γηγενή πληθυσμό που αργά αλλά σταθερά θα εξαφανίζεται.  

.

“Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στις 6-11-19 στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, είπε μεταξύ άλλων: «Το μεγάλο ζητούμενο είναι η ένταξη και η ενσωμάτωση των προσφύγων, δηλαδή, η εκπαίδευση των παιδιών και η απασχόληση των γονέων, η διασφάλιση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων τους».

Ο υπουργός είναι κατά περίπτωση ελλιπώς διαβασμένος. Οι Μουσουλμάνοι πουθενά και ποτέ σε όποια χώρα εγκαταστάθηκαν δεν ενσωματώθηκαν στις τοπικές κοινωνίες γιατί απλά απλούστατα, δεν παντρεύονται αλλόθρησκους.

Όπως επιτάσσει το Κοράνι, αντί για ενσωμάτωση τους στις τοπικές κοινωνίες, παραμένουν σε κλειστά γκέτο όπου καλλιεργείται και αναπτύσσεται ο Ισλαμικός  Φονταμενταλισμός. Το Κοράνι επίσης επιτάσσει να μεταναστεύουν για να καταλάβουν όλη τη γη. Ο ίδιος λόγος εξηγεί γιατί το Κοράνι επιτρέπει να παντρεύονται πολλές γυναίκες και να έχουν παράλληλα και παλλακίδες αν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

Όταν εγκατασταθούν σε μια χώρα, έχουν αυξηθεί πληθυσμιακά και αποκτούν επί πλέον πολιτικά δικαιώματα, προωθούν σε δεύτερο στάδιο τον εξισλαμισμό των τοπικών κοινωνιών. Αντί δηλαδή να ενσωματωθούν, αυτοί ενσωματώνουν, εκδιώκουν ή και αποκεφαλίζουν τους γηγενείς πληθυσμούς. Και τότε τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι στοιχειώδεις δημοκρατικές διαδικασίες υποκαθίστανται από τη Σαρία.

Τα παραδείγματα αυτής της εξέλιξης είναι πάμπολλα  και όποιος δεν τα βλέπει είναι αδιάβαστος και αφελής, είτε  πάσχει από ιδεοληπτική τύφλωση, ή έχει τους λόγους του να μην τα βλέπει.

.

“Ο Νίκος Π. είναι απόφοιτος Λυκείου χωρίς κανένα ιδιαίτερο προσόν. Δούλευε σκληρά σε μια εταιρεία τηλεφωνικών παραγγελιών με καθαρό μισθό 600 ευρώ τον μήνα. Ο Νίκος ήταν επίσης σκληρός Χρυσαυγίτης  με όλα τα χαρακτηριστικά του ακροδεξιού με απόψεις φιλοναζιστικές. Σήμερα δουλεύει σε μια ΜΚΟ διακίνησης μεταναστών στη Μυτιλήνη με αμοιβή 2.500 ευρώ καθαρά το μήνα.

Ο Νίκος συχνά παίρνει άδειες από τη δουλειά του και έρχεται στην Αθήνα όπου τον συνάντησα πρόσφατα. Τον ρώτησα “πως γίνεται εσύ βρε Νίκο, ένας σκληρός πολέμιος των μεταναστών παλαιότερα, να δουλεύεις για αυτόν ακριβώς τον σκοπό στον οποίο υποτίθεται ότι αντιτίθεσαι”. Μου απάντησε, “Είναι απλό. Το κάνω για τα λεφτά. Και ας πάει να καεί και το παλιάμπελο. Το ίδιο κάνει και ο αδερφός μου, και αυτός Χρυσαυγίτης, που δουλεύει στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και παίρνει καθαρά 3.000 ευρώ το μήνα. Παίρνει περισσότερο από εμένα γιατί έχει τελειώσει Πανεπιστήμιο και ξέρει και λίγα Αγγλικά ! Και ο επικεφαλής της ΜΚΟ πρέπει να παίρνει πάνω από 10.000 ευρώ το μήνα”. Και ποιο είναι το αφεντικό Νίκο τον ρώτησα. “Χρήματα έρχονται απ’ έξω αλλά βγαίνουν πολλά και από τους ίδιους τους μετανάστες. Και μη με ρωτάς περισσότερα μου είπε” και έκλεισε την κουβέντα”. (πηγή).

.

Επικαιρότητα

Έχουμε αναφερθεί διεξοδικά στο νομοσχέδιο για το άσυλο της ελληνικής κυβέρνησης (ανάλυση) και στο γεωπολιτικό εκμηδενισμό, από τον οποίο κινδυνεύει η Ελλάδα (πηγή) – ενώ η κυρία Νομικού στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σουηδία, στον πανικό των Πολιτών της (πηγή), καθώς επίσης στο βαρύ τίμημα της ελληνικής δειλίας (άρθρο), γράφοντας τα εξής:

Δεν έχω τίποτα εναντίον της Τουρκίας. Όταν όμως μας στέλνει λαθρομετανάστες και τα αεροπλάνα της εισβάλλουν στον εθνικό μας εναέριο χώρο παράνομα, στα πλαίσια ενός ασύμμετρου, υβριδικού πολέμου, τότε πιστεύω πως πρέπει να καταρρίπτονται αφού προηγηθεί μία επίσημη προειδοποίηση. Ένα τελεσίγραφο. Είμαι σίγουρη άλλωστε πως η πολιτική του κατευνασμού που ακολουθεί η Ελλάδα, φοβούμενη να αντιμετωπίσει τους εισβολείς, είναι λανθασμένη. Πως όταν σκύψεις το κεφάλι μία φορά, δεν θα έχει τελειωμό. Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο, όταν η Τουρκία στέλνει με θράσος τα πλοία της για να προβούν σε γεωτρήσεις εντός της δικής της ΑΟΖ. Τα πλοία αυτά πρέπει ασφαλώς να βυθίζονται, φυσικά επίσης μετά από μία επίσημη προειδοποίηση. Εάν δεν το κάνει η Ελλάδα στηρίζοντας την Κύπρο όπως οφείλει, οι Τούρκοι θα κάνουν γεωτρήσεις ακόμη και στη Ραφήνα, ξεκινώντας από την Καστελόριζο και την προσάρτηση του“.

Εκτός αυτού ο ΟΗΕ έχει προβλέψει πως το 2060 η πλειοψηφία του πληθυσμού στην Ελλάδα θα είναι μουσουλμανική – αν και πιθανότατα, λόγω των οικονομικών καταστροφών που προκάλεσαν και προκαλούν στη χώρα μας τα μνημόνια (αύξηση των θανάτων, μείωση των γεννήσεων, μαζική μετανάστευση των νέων Ελλήνων κλπ.), σε συνδυασμό με τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές, θα συμβεί πολύ πιο γρήγορα.

Πόσο μάλλον όταν όλο και περισσότεροι Έλληνες θα εγκαταλείπουν την Ελλάδα, αδυνατώντας να επιβιώσουν υπό τις συνθήκες της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας που κλιμακώνονται – ενώ η εγκληματικότητα προβλέπεται να αυξηθεί, με πολύ πιθανή τη σταδιακή απόσχιση της βόρειας Ελλάδας, ως αποτέλεσμα της ενδοτικής συμφωνίας με τα Σκόπια, καθώς επίσης την ενίσχυσης του ισλαμισμού στη Θράκη. Ας μην ξεχνάμε δε την πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και ηθική χρεοκοπία της χώρας μας – όπως επίσης τον κίνδυνο να χρεοκοπήσει ξανά το 2021 ή το 2022 οικονομικά (γράφημα), έχοντας όμως ξεπουλήσει τα πάντα, με το κόκκινο ιδιωτικό χρέος στη στρατόσφαιρα.

Δυστυχώς η Φύση είναι ανελέητη με εκείνα τα Έθνη που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα τους – οδηγώντας τα στον αφανισμό, χωρίς καμία απολύτως διάθεση απαισιοδοξίας. Οι φόβοι μας αυτοί ενισχύονται από το ότι, μεταξύ Ιουνίου και Οκτωβρίου οι μεταναστευτικές ροές αυξήθηκαν κατά 200% – γεγονός που σημαίνει πως τουλάχιστον 40.000 παράνομοι μετανάστες πλημμύρισαν τα ελληνικά νησιά, μεταξύ των οποίων ένας μεγάλος αριθμός ανηλίκων, χρησιμοποιώντας νέες διαδρομές και μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά.

Εάν αυτό δεν είναι ένα οργανωμένο σχέδιο εποικισμού της Ελλάδας (το οποίο δυστυχώς στηρίζει η κυβέρνηση επιλέγοντας τη μεταφορά των μεταναστών στην ενδοχώρα για να αδειάσει τα νησιά, έτσι ώστε να μην εμποδιστούν οι ροές!), τότε πώς φαντάζεται κανείς πως θα εξελισσόταν κάτι τέτοιο; Σε κάθε περίπτωση, στη χώρα μας ασκούνται ασύμμετρες πιέσεις από την Τουρκία, σημειώνοντας πως πάνω από 500.000 μετανάστες έχουν κατακλύσει την Κωνσταντινούπολη, με στόχο την εισβολή στην Ελλάδα – έτσι ώστε να ευοδωθούν τα γεωπολιτικά της σχέδια στο Αιγαίο (συνεκμετάλλευση, φινλανδοποίηση) και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ολοκληρώνοντας, η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να καταλάβει πως εάν δεν βοηθήσουμε εμείς τον εαυτό μας, δεν θα μας βοηθήσει κανένας – παρά το ότι γνωρίζει πως ο βαλκανικός διάδρομος έχει κλείσει, οι επιστροφές προς την Τουρκία είναι μηδαμινές και οι Ευρωπαίοι «εταίροι» μας θεωρούν πως έχουν κάνει το καθήκον τους, σταματώντας τη χρηματοδότηση του μεταναστευτικού, σύμφωνα με τον πρώην επίτροπο μετανάστευσης στην ΕΕ και τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του Πολίτη. Έτσι σταδιακά η Ελλάδα θα μετατραπεί κυριολεκτικά σε έναν ευρωπαϊκό σκουπιδότοπο – σε μία πολυπολιτισμική περιοχή πλημμυρισμένη με παράνομους μετανάστες και με έναν εξαθλιωμένο γηγενή πληθυσμό που αργά αλλά σταθερά θα εξαφανίζεται.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.