Οι φάσεις του περιουσιολογίου – The Analyst
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Σχολιασμός Επικαιρότητας

Οι φάσεις του περιουσιολογίου

.

Φαίνεται πως είμαστε ένας λαός ανεπίδεκτος μαθήσεως, γεγονός που μας καθιστά τη μεγάλη ντροπή της Ευρώπης – αφού οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι είναι αδύνατον να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν να ψηφίζουν άνθρωποι ξανά και ξανά τους θύτες τους, νομιμοποιώντας ως εκ τούτου τις εγκληματικές τους ενέργειες.

.

Επικαιρότητα

Όπως ο διεθνής πόλεμος εναντίον των μετρητών, η συνωμοσία των τοκογλύφων καλύτερα που έχει τοποθετήσει στο στόχαστρο της τις καταθέσεις της μεσαίας τάξης παγκοσμίως επικαλείται ως αιτιολογία την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, έτσι και το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο που προωθεί η «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων» (ΑΑΔΕ) – η οποία ουσιαστικά είναι ανεξάρτητη μεν από την Ελλάδα, αλλά πλήρως εξαρτημένη από τη Γερμανία, ενώ χρησιμοποιείται ως βασικός μηχανισμός της ληστείας των Ελλήνων.

Η ίδια υπηρεσία φαίνεται πως έβαλε πρόσφατα στο στόχαστρο της τους Έλληνες πλοιοκτήτες, λόγω της μεγάλης αύξησης του ναυτιλιακού συναλλάγματος – το οποίο υπερέβη ξανά τα τουριστικά έσοδα (ανάλυση). Αντί λοιπόν να επικροτήσει την άνοδο του, θέλει να την τιμωρήσει ανακοινώνοντας μεγάλους ελέγχους των εφοπλιστών – παρά το ότι δεν κερδίζουν τα χρήματα τους στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό.

Εύλογα επομένως συμπεραίνει κανείς πως η Γερμανία, αφενός μεν φοβάται μήπως ο συγκεκριμένος κλάδος απειλήσει τα σχέδια της, όσον αφορά την υφαρπαγή της Ελλάδας, αφετέρου θέλει να εκδικηθεί τους Έλληνες εφοπλιστές που έχουν κυριαρχήσει στην Ευρώπη – ενώ οι Γερμανοί συνάδελφοί τους βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο. Σε κάθε περίπτωση είναι οξύμωρο να αναφέρει η Γερμανία ως αιτία τη φοροδιαφυγή – όταν η ίδια είναι πρωταθλήτρια στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος, στις φορολογικές και άλλες απάτες, στη διαφθορά, στα σκάνδαλα κοκ.

Από την άλλη πλευρά, όταν το ίδιο το συνταγματικό της δικαστήριο έχει καταργήσει το περιουσιολόγιο, κάτι που έχει συμβεί σε πολλά άλλα κράτη (ανάλυση), δεν μπορεί να θέλει να το επιβάλλει στην Ελλάδα – αν και στη χώρα μας έχει καταπατηθεί δεκάδες φορές το Σύνταγμα από τα μνημόνια, ενώ τα πολιτικά μας κόμματα σκύβουν συλλήβδην το κεφάλι στην καγκελάριο, πιθανότατα επειδή έχει επαρκή στοιχεία για να τα εκβιάζει. Σε κάθε περίπτωση, η επιβολή της καταγραφής των περιουσιακών μας στοιχείων δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη φοροδιαφυγή – αλλά με το στόχο μετατροπής μας σε εξαθλιωμένους σκλάβους χρέους, σε μία αποικία που θα έχει αλλοιωθεί ο πληθυσμός της με τη βοήθεια των μεταναστευτικών εισροών, ενώ θα διαμελισθεί με αφετηρία τη Μακεδονία, έτσι ώστε να ελέγχεται ευκολότερα.

Η πρώτη φάση

Στην πρώτη φάση τώρα του περιουσιολογίου, θα περάσουν από τη Βουλή οι απαιτούμενες διατάξεις – όπως τα μνημόνια και η Συμφωνία της Πρέσπας. Φυσικά δεν θα γίνει σεβαστή η προστασία των προσωπικών μας δεδομένων, αφού δεν έχουμε πλέον ατομικά/ανθρώπινα δικαιώματα στην αποικία – ενώ ασφαλώς θα υπάρξουν διαρροές,  μέσω των οποίων θα γίνονται στόχος οι «αντιφρονούντες», αυτοί που δεν θα υποκύπτουν στο σύστημα κοκ.

Όπως έχουμε αναφέρει δε, η ολοκλήρωση του περιουσιολογίου θα δημιουργήσει την υποδομή για την επιβολή νέων φόρων στη συνολική περιουσία των Ελλήνων – με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν την Ελλάδα οι πλέον εύποροι εις βάρος του ρυθμού ανάπτυξης και των ελλειμμάτων της (σχετικά πρόσφατο παράδειγμα η Γαλλία), οπότε να παραμείνει μόνο το φθηνό εργατικό δυναμικό σε ένα «τρόπον τινά» στρατόπεδο εργασίας για τη γερμανική βιομηχανία.

Στο τέλος πάντως της πρώτης φάσης που θα ολοκληρωθεί εντός του 2019, ο κάθε φορολογούμενος θα έχει την ατομική του μερίδα (κάτι σαν τον αριθμό στα ρούχα των φυλακισμένων), στην οποία θα καταγράφονται όλα τα ακίνητα του με την αντικειμενική τους αξία, το ή τα αυτοκίνητα του, τα σκάφη αναψυχής, τυχόν αεροσκάφη, καθώς επίσης τα ετήσια εισοδήματα του – ουσιαστικά λοιπόν όλα όσα γνωρίζει ήδη η Εφορία.

Η δεύτερη φάση

Συνεχίζοντας, στη δεύτερη φάση που θεωρητικά θα τελειώσει εντός του 2020, στο περιουσιολόγιο θα προστεθούν στοιχεία που δεν γνωρίζει σήμερα η Εφορία – όπως είναι οι τραπεζικές καταθέσεις (από το μητρώο καταθετών που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες του φορολογικού ελέγχου), οι πάσης φύσεως επενδύσεις σε κινητές αξίες (μετοχές, ομόλογα, χρυσός, δάνεια, δόσεις δανείων), οι τραπεζικές θυρίδες, τα μετρητά εκτός του τραπεζικού συστήματος, τα τιμαλφή ή έργα τέχνης άνω ενός ορίου, καθώς επίσης οι συμμετοχές σε εισηγμένες επιχειρήσεις στο εξωτερικό ή σε μη εισηγμένες στην Ελλάδα.

Περαιτέρω, είναι φανερό πως όλα αυτά έχουν στόχο την εξυπηρέτηση του υπέρογκου πλέον δημοσίου χρέους μας, το οποίο από 109% του ΑΕΠ το 2008 (132% σήμερα της Ιταλίας) έφτασε παρά το «ευεργετικό PSI» στο 190% – παράλληλα με την εκτόξευση του κόκκινου ιδιωτικού πάνω από το 130% του ΑΕΠ από αμελητέο το 2008, τη χρεοκοπία των τραπεζών (ανάλυση), τον αφελληνισμό τους, το ξεπούλημα των δημοσίων επιχειρήσεων, την εξαθλίωση μεγάλων μερίδων του πληθυσμού, την αποψίλωση του παραγωγικού μας ιστού κοκ. Σωστά λοιπόν είχαμε αναφέρει ήδη από το 2010 πως όταν δεν χρεοκοπεί επίσημα ένα κράτος, χρεοκοπούν οι Πολίτες του – ενώ έναντι του δανείου των 250 δις € περίπου από την Τρόικα, έχουμε χάσει ήδη πάνω από 1 τρις €.

Η δρομολόγηση τώρα της καταγραφής των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων, με στόχο την εξυπηρέτηση του χρέους που όμως δεν θα πάψει να αυξάνεται, όπως έχουν πλέον διαπιστώσει οι πάντες, θα γίνει ανεξάρτητα από ποιό κόμμα φαίνεται πως θα κυβερνήσει – αφού ο πάνσοφος λαός μας, με κριτήριο τις δημοσκοπήσεις, δίνει 8,5% στο κόμμα που καταδίκασε την Ελλάδα στα μνημόνια (ΚΙΝΑΛ), 39% σε αυτό που τη δολοφόνησε μαζί με το προηγούμενο υπογράφοντας το PSI (ΝΔ), κάτι μοναδικό στην παγκόσμια ιστορία, καθώς επίσης 24,5% σε εκείνο που κορόιδεψε τους πάντες, έβαλε την οριστική ταφόπλακα στην πατρίδα μας και ξεπούλησε τη Μακεδονία (ΣΥΡΙΖΑ).

Συνολικά δηλαδή 72%, τεκμηριώνοντας πως είμαστε ένας λαός ανεπίδεκτος μαθήσεως, για να μη χρησιμοποιήσουμε έναν άλλο πιο ταιριαστό χαρακτηρισμό – γεγονός που μας καθιστά «περίγελο» και τη μεγάλη ντροπή της Ευρώπης, αφού οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι είναι αδύνατον να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν να ψηφίζουν άνθρωποι ξανά και ξανά τους θύτες τους, νομιμοποιώντας ως εκ τούτου τις εγκληματικές τους ενέργειες.

Επίλογος

Ολοκληρώνοντας, θα αρκεστούμε να υπενθυμίσουμε ακόμη μία φορά πως όταν η Γερμανία προσάρτησε την Αυστρία, επέβαλλε την καταμέτρηση όλων των περιουσιακών στοιχείων των Εβραίων, στα πλαίσια της πολιτικής της «Αρειοποίησης» που είχε ξεκινήσει το 1937. Οι δύστυχοι υποχρεώθηκαν να καταγράψουν τα πάντα, όλα όσα είχαν στην ιδιοκτησία τους: έργα τέχνης, κοσμήματα, οικόπεδα, ακίνητα, μετοχές κοκ.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.