Δεν έχουν ίχνος ντροπής! – The Analyst
Σχολιασμός Επικαιρότητας

Δεν έχουν ίχνος ντροπής!

.

Ενώ πιστωνόταν κυβέρνηση την αρχική επιτυχία, όσον αφορά την πανδημία, σήμερα πιστώνει τους Πολίτες για την αποτυχία – ισχυριζόμενη με θράσος πως το 83% των κρουσμάτων είναι εγχώρια, ότι οφείλονται στην ανευθυνότητα των Ελλήνων, καθώς επίσης πως ο τουρισμός δεν έχει συμβάλλει καθόλου! Πρόκειται για την επανάληψη του γνωστού συστήματος «μαζί τα φάγαμε», με το οποίο γινόταν προσπάθεια να νοιώσουν τα θύματα ως θύτες – έτσι ώστε να μην πληρώσουν για τις ευθύνες και για την απίστευτη διαφθορά τους όλοι αυτοί που κυβέρνησαν και οδήγησαν την πάμπλουτη χώρα μας στη χρεοκοπία. Είναι πραγματικά εξοργιστικό, πόσο μάλλον την ώρα που απαιτείται εθνική ομοψυχία, με τους Τούρκους να κάνουν ανενόχλητοι βόλτες εντός της υφαλοκρηπίδας μας και με την οικονομία μας να ψυχορραγεί – ενώ τεκμηριώνει πόσο βρώμικοι είναι οι κυβερνώντες, αφού δεν διστάζουν να κατηγορούν τους Πολίτες για τις δικές τους αποτυχίες. Όταν δε ξεκινήσουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί το Σεπτέμβρη, θα κατηγορούν τους οφειλέτες ως στρατηγικούς κακοπληρωτές – ενώ όταν κλιμακωθούν οι χρεοκοπίες, η ανεργία και η φτώχεια το Φθινόπωρο, θα δηλώνουν με θράσος πως υπεύθυνοι είναι οι Πολίτες που δεν τήρησαν τα μέτρα προστασίας από τον COVID 19, διασκέδαζαν ομαδικά και πήγαν στα νησιά για διακοπές!

.

Επικαιρότητα

Η κυβέρνηση, ενώ μέχρι σήμερα δήλωνε πως τα περισσότερα κρούσματα COVID 19 ήταν εισαγόμενα, όπως από τη Σερβία, την Ιταλία κλπ., μετά τις κατηγορίες εναντίον της για το ανεξέλεγκτο άνοιγμα των συνόρων που δεν πρόσφερε τίποτα σχεδόν στην οικονομία μας, ενώ θα μας κοστίσει τα πολλαπλάσια, αντέστρεψε το παιχνίδι – ενοχοποιώντας τους Έλληνες που επαινούσε στο παρελθόν για την υπεύθυνη στάση τους!

Με απλά λόγια, ενώ πιστωνόταν η ίδια την αρχική επιτυχία, σήμερα πιστώνει τους Πολίτες για την αποτυχία – ισχυριζόμενη με θράσος πως το 83% των κρουσμάτων είναι εγχώρια, ότι οφείλονται στην ανευθυνότητα των Ελλήνων, καθώς επίσης πως ο τουρισμός δεν έχει συμβάλλει καθόλου! Πρόκειται για την επανάληψη του γνωστού συστήματος «μαζί τα φάγαμε», με το οποίο γινόταν προσπάθεια να νοιώσουν τα θύματα ως θύτες – έτσι ώστε να μην πληρώσουν για τις ευθύνες και για την απίστευτη διαφθορά τους όλοι αυτοί που κυβέρνησαν και οδήγησαν την πάμπλουτη χώρα μας στη χρεοκοπία.

Είναι πραγματικά εξοργιστικό, πόσο μάλλον την ώρα που απαιτείται εθνική ομοψυχία, με τους Τούρκους να κάνουν ανενόχλητοι βόλτες εντός της υφαλοκρηπίδας μας και με την οικονομία μας να ψυχορραγεί (ανάλυση) – ενώ τεκμηριώνει πόσο βρώμικοι είναι οι κυβερνώντες, αφού δεν διστάζουν να κατηγορούν τους Πολίτες για τις δικές τους αποτυχίες. Άρχισε δε ξανά η διανομή χρημάτων στα ΜΜΕ, με διαφημίσεις που ασφαλώς δεν αποσκοπούν στην προστασία των Ελλήνων – αλλά στη χειραγώγηση τους από τα ΜΜΕ που εισπράττουν ξανά τεράστια ποσά, από τα χρήματα των φορολογουμένων.

Λογικά λοιπόν συμπεραίνουμε πως δεν έχουν ίχνος ντροπής – ότι θα συνεχίσουν τη βρώμικη αποστολή τους ξεπουλώντας τα πάντα και λεηλατώντας τους Έλληνες κατ’ εντολή της Γερμανίας, απλά και μόνο για να νέμονται την εξουσία. Όταν δε ξεκινήσουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί το Σεπτέμβρη, θα κατηγορούν τους οφειλέτες ως στρατηγικούς κακοπληρωτές – ενώ όταν κλιμακωθούν οι χρεοκοπίες, η ανεργία και η φτώχεια το Φθινόπωρο, θα δηλώνουν με θράσος πως υπεύθυνοι είναι οι Πολίτες που δεν τήρησαν τα μέτρα προστασίας από τον COVID 19, διασκέδαζαν ομαδικά και πήγαν στα νησιά για διακοπές!


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Don`t copy text!