Η υβριδική τουρκική απειλή – The Analyst
ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η υβριδική τουρκική απειλή

.

Όταν αναφέρθηκε η λύση των μαζικών απελάσεων κατά το παράδειγμα της Ισπανίας, με την έγκριση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και με το νόμο που έχει ήδη ψηφίσει (Gag Law), καθώς επίσης το «Push Back» από τον κ. Μάζη, η κυβέρνηση ισχυριζόταν πως πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα που θα το λύσει η ΕΕ – παρά το ψεύτικο δίλημμα που τοποθετούταν: το γνωστό «Δικαστήριο της Χάγης ή Πόλεμος».  Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ακόμη, παρά το ότι είναι αδύνατον να υπάρχει τόσο μεγάλη ανοησία, πως η εισβολή της Τουρκίας στην Ελλάδα, με όπλο τους παράνομους μετανάστες έχει πλέον κλιμακωθεί – μετά την ήττα της από τους Ρώσους στη Συρία και  την εκτόξευση των οικονομικών της προβλημάτων στα ύψη. Ότι η Ελλάδα δέχεται πια μία οργανωμένη επίθεση στην ξηρά και στη θάλασσα, μέσω των μεταναστών, εντός των οποίων είναι σίγουρα κρυμμένοι πράκτορες και τρομοκράτες – με στόχο την αποδυνάμωση της για να ακολουθήσει η κανονική στρατιωτική εισβολή. Τόση ανικανότητα και ανοησία δεν πιστεύαμε ποτέ πως υπάρχει!

 .

Άποψη

Δύο μήνες αφού ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας η ΝΔ, οι μεταναστευτικές εισροές διπλασιάσθηκαν – χωρίς να πάρει απολύτως κανένα μέτρο για να τις σταματήσει, παρά τις αγωνιώδεις φωνές εκείνων των Ελλήνων που έβλεπαν καθαρά τι συμβαίνει. Όταν η κατάσταση κλιμακώθηκε, οπότε αναφερθήκαμε ξεκάθαρα στον υβριδικό-μεταναστευτικό πόλεμο που είχε κηρύξει η Τουρκία εναντίον μας, με τη συνεργάτιδα μας να τονίζει πόσο βαρύ είναι το τίμημα της δειλίας (στο άρθρο της με 27.900 shares), η κυβέρνηση ασχολούταν με την οικοδόμηση του Επιτελικού Κράτους – πλημμυρίζοντας τη Βουλή με δεκάδες νομοσχέδια και κατηγορώντας ως εθνικιστές αυτούς που προειδοποιούσαν για την  τουρκική εισβολή, με όπλο τους παράνομους μετανάστες.

Όταν αργότερα αναφερθήκαμε στο βίαιο εποικισμό της Ελλάδας (άρθρο), προτείνοντας τη μοναδική λύση που υπήρχε, την κήρυξη της σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με βάση τη νομοθεσία του ΟΗΕ και της ΕΕ (άρθρο), η κυβέρνηση επέλεξε την «αποσυμφόρηση» των νησιών που κινδύνευαν να βουλιάξουν – τη μεταφορά δηλαδή των παράνομων μεταναστών (ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσημα στη Βουλή πως μόνο ο ένας στους δέκα είναι πρόσφυγας) στην ενδοχώρα. Εν τούτοις, γνώριζε τα εξής:

(α) Μεταφέρονταν δέκα στην ενδοχώρα και εισέρχονταν δεκαπέντε – οπότε απλά δημιουργούσε κενό χώρο, προσελκύοντας νέους μετανάστες.

(β) Με βάση νόμο που είχε ψηφιστεί από το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αυτοί που έμεναν στα νησιά μπορούσαν να επιστραφούν στην Τουρκία, εκείνοι που οδηγούταν στην ενδοχώρα δεν επιτρεπόταν – οπότε η Ελλάδα έπρεπε να τους φιλοξενήσει, να τους πληρώνει επιδόματα, να τους βρίσκει σπίτια κοκ.

Όταν αναφέρθηκαν άλλες λύσεις, όπως το κλείσιμο των ΜΚΟ, η θέσπιση αυστηρών ποινών για τους διακινητές, η περιφρούρηση των συνόρων από το στρατό και η μεταφορά των παράνομων σε ακατοίκητα νησιά με τις απαιτούμενες φυσικά δομές, η κυβέρνηση αποφάσισε να κατασκευάσει κλειστά στρατόπεδα συγκέντρωσης σε εκείνα τα νησιά που έχουν βουλιάξει από τις εισροές – επιτάσσοντας όπως εν καιρώ δικτατορίας τα οικόπεδα των νησιωτών.

Όταν δε οι νησιώτες ξεσηκώθηκαν, μη αντέχοντας πλέον τις πιέσεις και αντιδρώντας στην επίταξη της περιουσίας τους, η κυβέρνηση έστειλε διμοιρίες των ΜΑΤ εναντίον τους – σαν να επρόκειτο για συμμορίες κακοποιών. Αντιμετωπίζοντας όμως την οργή τόσο των Πολιτών, όσο και των αστυνομικών που δεν κατανοούσαν το λόγο της αποστολής τους, απέσυρε τα ΜΑΤ σε χρόνο μηδέν – τεκμηριώνοντας ακόμη μία φορά πως δεν είχε σκεφθεί τίποτα πριν το δρομολογήσει και αλλάζοντας για πολλοστή φορά την(ανύπαρκτη) στρατηγική της.

Όταν αναφέρθηκε η λύση των μαζικών απελάσεων κατά το παράδειγμα της Ισπανίας, με την έγκριση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και με το νόμο που έχει ήδη ψηφίσει (Gag Law), καθώς επίσης το «Push Back» από τον κ. Μάζη (πηγή), η κυβέρνηση ισχυριζόταν πως πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα που θα το λύσει η ΕΕ – παρά το ψεύτικο δίλημμα που τοποθετούταν: το γνωστό «Δικαστήριο της Χάγης ή Πόλεμος».

Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ακόμη, παρά το ότι είναι αδύνατον να υπάρχει τόσο μεγάλη ανοησία, πως η εισβολή της Τουρκίας στην Ελλάδα, με όπλο τους παράνομους μετανάστες, μέσα στους οποίους κρύβει φανατικούς ισλαμιστές τρομοκράτες και πράκτορες της ΜΙΤ,  έχει πλέον κλιμακωθεί – μετά την ήττα της από τους Ρώσους στη Συρία (άρθρο) και  την εκτόξευση των οικονομικών της προβλημάτων στα ύψη. Ότι η Ελλάδα δέχεται πια μία οργανωμένη επίθεση στην ξηρά και στη θάλασσα μέσω των μεταναστών – με στόχο την αποδυνάμωση της, για να ακολουθήσει η κανονική στρατιωτική εισβολή.

Με απλά λόγια, αφού η κυβέρνηση οδήγησε την Ελλάδα σε εμφύλιο πόλεμο στέλνοντας τα ΜΑΤ εναντίον των νησιωτών μας και έχοντας δημιουργήσει εστίες πυρκαγιάς στην ενδοχώρα με τη μεταφορά των μεταναστών, εντός των οποίων υπάρχουν στρατιωτικοί πυρήνες  και πράκτορες της Τουρκίας, σήμερα την οδηγεί σε πόλεμο. Τόση ανικανότητα και ανοησία δεν πιστεύαμε ποτέ πως υπάρχει!


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Discover more from The Analyst

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading