Η δολοφονία της Ελλάδας – The Analyst
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Σχολιασμός Επικαιρότητας

Η δολοφονία της Ελλάδας

.

Εικόνα: Χρήματα έναντι ψυχών

Όπως προκύπτει από τον επίσημο πίνακα του ΟΔΔΗΧ όλων των δανείων που έλαβε στην οκταετία 2010-2018 η Ελλάδα, τα συμπεράσματα είναι τα ακόλουθα:

1.Επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου από τον Μάιο του 2010 έως και τον Νοέμβριο του 2011, συνάφθηκαν δάνεια ύψους 65,049 δις €.

2. Επί κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου από τον Νοέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2012 την οποία στήριξαν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ, η χώρα έλαβε δάνεια ύψους 83,621 δις €.

3. Επί υπηρεσιακής κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Παναγιώτη Πικραμένο συνάφθηκε ένα δάνειο ύψους 1 δις ευρώ – το οποίο όμως ήταν μια καθυστερημένη δόση από την προηγούμενη κυβέρνηση.

4. Επί συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και αντιπρόεδρο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, από τον Ιούλιο του 2012 έως και τον Ιανουάριο του 2015 συνάφθηκαν δάνεια ύψους 85,161 δις €, που είναι και τα περισσότερα. Συνολικά από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ συν την τεχνοκρατική που στήριξαν 168,783 δις € ή το 57% όλων των δανείων της Ελλάδας (295,735 δις €).

5. Επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από τον Ιανουάριο του 2015, έως και τον Αύγουστο του 2018, που ολοκληρώθηκε η τρίτη δανειακή σύμβαση, συνάφθηκαν δάνεια ύψους 61,902 δις €.

Όπως φαίνεται, όλοι έβαλαν το χεράκι τους σφίγγοντας τη θηλιά γύρω από το λαιμό μας – κυρίως όμως η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ που παρέδωσαν ως αντάλλαγμα την εθνική μας κυριαρχία και υποθήκευσαν τα πάντα (κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην παγκόσμια ιστορία) με το έγκλημα του PSI. Το κόστος αυτών των δανείων για την Ελλάδα σήμερα, εκτός από την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας που είναι ανυπολόγιστη, έχει υπερβεί το 1 τρις € (μείωση των τιμών των ακινήτων, της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, των κρατικών επιχειρήσεων, του χρηματιστηρίου, της κεφαλαιοποίησης  των τραπεζών, των χρεοκοπιών των μικρομεσαίων εταιριών, της πτώσης των εισοδημάτων, της πτώχευσης του ασφαλιστικού συστήματος κοκ.).


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Don`t copy text!