Δικαιωματισμός – οι ΗΠΑ πρωτοπορούν – The Analyst
Σχολιασμός Επικαιρότητας

Δικαιωματισμός – οι ΗΠΑ πρωτοπορούν

.

Δεν μπορούμε να έχουμε έθνος – επειδή τα έθνη προσβάλλουν. Δεν μπορούμε να έχουμε Χριστιανισμό – επειδή ο Χριστιανισμός προσβάλλει. Δεν μπορούμε να έχουμε ελευθερία του λόγου – επειδή η ελευθερία του λόγου προσβάλλει. Δεν μπορούμε να έχουμε λευκότητα – επειδή η λευκότητα είναι ρατσιστική και προσβάλλει.

 .

Άρθρο

του P.C. Roberts

Η καταστροφή του δυτικού πολιτισμού ολοκληρώνεται – φτάνει στο τέλος της.

Μια παιδική χορωδία εμποδίσθηκε να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ στο αμερικανικό Καπιτώλιο, από την αστυνομία του Καπιτωλίου – επειδή μπορεί να προσβάλει κάποιον (πηγή).

Η Αγία Γραφή αφαιρείται από τα δημόσια σχολεία της Γιούτα – επειδή αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά (πηγή)

Το Facebook έκρινε ότι, οι χριστιανικές δηλώσεις παραβιάζουν τα «κοινοτικά πρότυπα του Facebook, για τη ρητορική μίσους» (πηγή)

Η ΕΕ λέει ότι, η πολιτική ελευθερίας του λόγου του Musk για το Twitter συνιστά «παραπληροφόρηση» (πηγή).

Οι λευκοί άνθρωποι είναι μύθος λέει το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Το Πανεπιστήμιο του Cambridge διδάσκει στους φοιτητές ότι, οι Αγγλοσάξονες δεν υπήρξαν ποτέ ως ξεχωριστή εθνοτική ομάδα, σε μια προσπάθεια να «καταργήσει τους μύθους» του αγγλικού εθνικισμού – ανέφερε η βρετανική Telegraph. Φιλελεύθεροι ακαδημαϊκοί έχουν αποδοκιμάσει εδώ και καιρό τον όρο, για τη συσχέτισή του με τη «λευκότητα»

  • Δεν μπορούμε να έχουμε έθνος – επειδή τα έθνη προσβάλλουν.
  • Δεν μπορούμε να έχουμε Χριστιανισμό – επειδή ο Χριστιανισμός προσβάλλει.
  • Δεν μπορούμε να έχουμε ελευθερία του λόγου – επειδή η ελευθερία του λόγου προσβάλλει.
  • Δεν μπορούμε να έχουμε λευκότητα – επειδή η λευκότητα είναι ρατσιστική και προσβάλλει.

Αυτές είναι οι δηλωμένες θέσεις της αστυνομίας του Καπιτωλίου των ΗΠΑ, της δημόσιας σχολικής περιφέρειας της Γιούτα, του Facebook, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Πανεπιστημίου του Cambridge.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Discover more from The Analyst

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading