Ο ισλαμικός κίνδυνος – The Analyst
ΑΠΟΨΕΙΣ & ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο ισλαμικός κίνδυνος

.

Απεικόνιση γυναίκας που δικάζεται μέσα σε ξύλινο κλουβί στο Ιράκ!

Οι μουσουλμάνοι σαν άτομα, μπορεί να έχουν υπέροχες ιδιότητες, αλλά η επιρροή της θρησκείας παραλύει την κοινωνική ανάπτυξη εκείνων που την ακολουθούν. Δεν υπάρχει ισχυρότερη οπισθοδρομική δύναμη στον κόσμο. Απέχοντας πολύ από την παρακμή, ο Μωαμεθανισμός είναι μια μαχητική και προσηλυτική πίστη. Έχει ήδη εξαπλωθεί σε όλη την Κεντρική Αφρική, δημιουργώντας ατρόμητους πολεμιστές σε κάθε βήμα. Και αν η Χριστιανοσύνη δεν ήταν προστατευμένη με τα ισχυρά όπλα της επιστήμης, της επιστήμης κατά της οποίας αγωνίστηκε μάταια, ο πολιτισμός της σύγχρονης Ευρώπης μπορεί να πέσει, όπως έπεσε ο πολιτισμός της αρχαίας Ρώμης.

.

Άποψη

Εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, ιδιαίτερα οι γυναίκες, δεν καταλαβαίνουμε τους κινδύνους από τις διαδικασίες εποικισμού της χώρας μας από την Τουρκία και των επιθέσεων εναντίον της Ευρώπης εκ μέρους του Ισλάμ. Ακόμη και όταν διαβάζουμε λοιπόν πως 2.500 πάμπτωχοι Σομαλοί έχουν στοιβαχτεί στη Σμύρνη, περιμένοντας να περάσουν λαθραία στην Ελλάδα, δεν ανησυχούμε (πηγή). Διαφορετικά η κυβέρνηση θα είχε κλείσει τις ΜΚΟ που, συνεργαζόμενες με τους λαθροδιακινητές, συμμετέχουν στον εποικισμό των νησιών μας, αλλά και της ενδοχώρας.

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνει ούτε η Ευρώπη την ισλαμική απειλή. Παραδόξως, παρά το ότι χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία ή η Σουηδία υποφέρουν από τις επιθέσεις και την τρομοκρατία των φανατικών οπαδών του. Αντίθετα, όποια ή όποιος τολμήσει να μιλήσει για τους κινδύνους, χαρακτηρίζεται αμέσως ως ρατσιστής, ξενόφοβος, φασίστας ή ότι άλλο. Κυρίως βέβαια από τη νέα ομάδα των δικαιωματιστών που εμφανίζονται ως προστάτες των μειονοτήτων. Πάντως, το ισλαμικό πρόβλημα είναι γνωστό από καιρό, αφού ο Churchill που είχε πολλούς Μωαμεθανούς φίλους ήδη από το 1899 είχε γράψει τα παρακάτω:

«Πόσο τρομακτικές είναι οι κατάρες που φορτώνει ο Μωαμεθανισμός στους ακολούθους του! Εκτός από τη φανατική φρενίτιδα, η οποία είναι τόσο επικίνδυνη σε έναν άνθρωπο όσο και η υδροφοβία στα σκυλιά, υπάρχει αυτή η φοβερή μοιρολατρική απάθεια. Οι επιπτώσεις είναι εμφανείς σε πολλές χώρες: αυτοσχεδιαστικές συνήθειες, πρόχειρα συστήματα καλλιέργειας, εμπόριο που σέρνεται και ανασφάλεια ιδιοκτησίας υπάρχει όπου κυριαρχούν ή ζουν οι οπαδοί του Προφήτη.

Ένας υποβαθμισμένος αισθησιασμός στερεί από αυτή τη ζωή τη χαρά και τη λεπτότητά της, τα επακόλουθα της αξιοπρέπειας και της αγιότητάς της. Το γεγονός ότι στον νόμο του Μωάμεθ κάθε γυναίκα πρέπει να ανήκει σε κάποιον άνδρα ως απόλυτη περιουσία του, είτε σαν παιδί, είτε σαν γυναίκα, είτε σαν παλλακίδα, καθυστερεί την τελική εξαφάνιση της δουλείας, μέχρις ότου η πίστη του Ισλάμ σταματήσει να είναι μια κυρίαρχη δύναμη μεταξύ των ανδρών.

Οι μουσουλμάνοι σαν άτομα, μπορεί να έχουν υπέροχες ιδιότητες, αλλά η επιρροή της θρησκείας παραλύει την κοινωνική ανάπτυξη εκείνων που την ακολουθούν. Δεν υπάρχει ισχυρότερη οπισθοδρομική δύναμη στον κόσμο. Απέχοντας πολύ από την παρακμή, ο Μωαμεθανισμός είναι μια μαχητική και προσηλυτική πίστη. Έχει ήδη εξαπλωθεί σε όλη την Κεντρική Αφρική, δημιουργώντας ατρόμητους πολεμιστές σε κάθε βήμα. Και αν η Χριστιανοσύνη δεν ήταν προστατευμένη με τα ισχυρά όπλα της επιστήμης, της επιστήμης κατά της οποίας αγωνίστηκε μάταια, ο πολιτισμός της σύγχρονης Ευρώπης μπορεί να πέσει, όπως έπεσε ο πολιτισμός της αρχαίας Ρώμης» (πηγή).

Όπως διαπιστώνει κανείς, προειδοποιεί πως «ο πολιτισμός της σύγχρονης Ευρώπης μπορεί να πέσει, όπως έπεσε ο πολιτισμός της Αρχαίας Ρώμης». Ότι δηλαδή δεν είναι απίθανο να οδηγηθεί η Ευρώπη σε έναν νέο μεσαίωνα, με τις γυναίκες να υποβιβάζονται σε ιδιόκτητα αντικείμενα, σε περιουσία καλύτερα των ανδρών! Οι Σουηδέζες το γνωρίζουν πολύ καλά, από τις επιθέσεις που υφίστανται στη χώρα τους. Σε μία χώρα που η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα μετά τη μαζική μετανάστευση του 2015, με δεκάδες απαγορευμένες ζώνες, με εκρήξεις στα κέντρα των πόλεων κοκ.

Μουσουλμανικό τζαμί στην Κολωνία (Γερμανία)

Εν τούτοις, η Γερμανία με τα περίπου 1.000 τζαμιά και με εκατομμύρια Τούρκους μετανάστες στο εσωτερικό της, έχει άλλες απόψεις. Στηρίζει την Τουρκία όπου και όπως μπορεί, αρνείται να επιβάλλει κυρώσεις και προετοιμάζει το μοίρασμα του Αιγαίου υπέρ της. Δεν καταλαβαίνει πως η Τουρκία έχει γίνει ο ηγέτης και το ορμητήριο των φανατικών ισλαμιστών που επιτίθενται εναντίον της Δύσης, για μία ακόμη φορά. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα οικονομικά και γεωπολιτικά της συμφέροντα, τα οποία φροντίζει να εξυπηρετούνται από την αδύναμη ελληνική κυβέρνηση που συμπεριφέρεται ως απόλυτα υποτελής της. Εγώ σαν Ελληνίδα ντρέπομαι για αυτές τις εξελίξεις. Ελπίζω όλες οι άλλες.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.