Οι παράνομοι και οι υπηρέτες των Soros – The Analyst
Σχολιασμός Επικαιρότητας

Οι παράνομοι και οι υπηρέτες των Soros

.

Κατηγορεί η Le Monde τους Έλληνες, αλλά καμία αναφορά στα τεράστια ποσά που κερδίζουν οι λαθρέμποροι ληστεύοντας στην κυριολεξία τους μετανάστες. Καμία αναφορά στις εκατοντάδες ΜΚΟ που θησαυρίζουν, πουλώντας πανάκριβα το δήθεν ανθρωπισμό τους. Καμία αναφορά στο ότι η Ευρώπη έχει κλείσει ερμητικά τα σύνορα της και στοιβάζει τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, εκβιάζοντας την κυβέρνηση της με τα χρέη της χώρας. Καμία αναφορά στη μη τήρηση της συμφωνίας των χωρών της ΕΕ, όσον αφορά τους μετανάστες που οφείλουν να πάρουν από την Ελλάδα. Εν τούτοις, δεν θα έγραφα τίποτα από όλα αυτά, όσον αφορά την κυνική αντιμετώπιση της Ελλάδας από την Ευρώπη, εάν δεν υπέγραφαν τη διαμαρτυρία Έλληνες. Δήθεν αριστεροί, φιλάνθρωποι και ανθρωπιστές που όμως θα έπρεπε να ντρέπονται να κατηγορούν διεθνώς την πατρίδα τους. Υπηρέτες του Soros, της «Open Society» και των ομοίων του, οι οποίοι θέλουν να διαλύσουν τα εθνικά κράτη, αλλοιώνοντας με θράσος τις κοινωνίες τους για να μπορούν να τις ελέγχουν. Ντροπή!

.

Άποψη

Η Le Monde σε άρθρο της, το οποίο υπογράφουν και Έλληνες όπως ο Βαρουφάκης (και σε δεύτερο, πηγή), γράφει σε ελεύθερη απόδοση τα εξής: “Στην ανθρωπιστική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, πρέπει να καλωσορίσουμε τους πρόσφυγες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Πρέπει να εφαρμοστούν οι κανόνες σχετικά με το δικαίωμα ασύλου, πρέπει να μεταρρυθμιστεί η συμφωνία του Δουβλίνου και πρέπει να κινητοποιηθεί η κοινωνία των πολιτών.

Η προσφυγική κρίση επέστρεψε. Επιβαρυντική. Από τα ελληνικά νησιά έως τις όχθες του ποταμού Έβρου, τα χέρια της Ευρώπης βάφτηκαν κόκκινα με το αίμα παιδιών, ανδρών και γυναικών που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο και τη βία. Ενώ αυτοί (οι «πρόσφυγες») είναι αντιμέτωποι με την αγωνία, οι φύλακες των συνόρων τους πυροβολούν με αληθινά πυρομαχικά, η ακτοφυλακή  ορμάει στα σκάφη προσπαθώντας να τα βυθίσει και ο εξοργισμένος εγχώριος πληθυσμός (οι Έλληνες) επιτίθεται βίαια στους πρόσφυγες, καθώς επίσης στους υποστηρικτές τους (ΜΚΟ!). Είναι καιρός, πέρα από την αγανάκτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Φυσικά η Τουρκία χρησιμοποιεί κυνικά αυτές τις ανθρώπινες ροές, για να αναγκάσει την ΕΕ να της παρέχει πολιτική υποστήριξη στις συγκρούσεις της Συρίας και της Λιβύης. Φυσικά η Ρωσία τροφοδοτεί τον ατελείωτο πόλεμο της Συρίας, υποστηρίζοντας τον Assad στρατιωτικά και πολιτικά. Φυσικά η πρόωρη αποχώρηση των ΗΠΑ του Trump έχει εντείνει τις μάχες στην περιοχή. Σίγουρα.

Σε μία τραγωδία όμως δεν υπάρχουν ούτε καλά, ούτε κακά. Υπάρχουν εκείνοι που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και εκείνοι που τις αρνούνται. Στον πόλεμο της Συρίας τα ευρωπαϊκά κράτη έχουν μεγάλες ηθικές και πολιτικές ευθύνες, αφενός μεν επειδή θέλουν να εμποδίσουν τις μεταναστευτικές ροές, αφετέρου λόγω του φόβου της ανόδου της ακροδεξιάς. Κλείσιμο των συνόρων, ανάθεση σε εξωτερικές οργανώσεις της διαχείρισης της μετανάστευσης, παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έτσι τα ξενοφοβικά κόμματα ευδοκιμούν από τις ανησυχίες και από την τοπική αγανάκτηση, ενώ τα μεγάλα θύματα είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες” (πηγή).

Καμία αναφορά στον ασύμμετρο υβριδικό-μεταναστευτικό πόλεμο της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας. Καμία αναφορά στο βίαιο εποικισμό των νησιών της. Καμία αναφορά στο τεράστιο κόστος που επωμίζονται οι Έλληνες, για να πληρώνονται επιδόματα των 500 € στους μετανάστες και για να επιδοτούνται τα νοίκια τους. Καμία αναφορά στις συνθήκες που έχουν δημιουργήσει οι παράνομοι μετανάστες σε χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία ή η Σουηδία, με τα εγκλήματα, με τους βιασμούς και με τις δολοφονίες να έχουν φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ.

Καμία αναφορά στο ότι το 90% αυτών που εισβάλουν είναι Αφγανοί, Πακιστανοί και Αφρικανοί, αλλά όχι Σύριοι, παράνομοι μετανάστες δηλαδή και όχι πρόσφυγες. Καμία αναφορά στις συνθήκες χάους που επικρατούν στη Λέσβο, στη Χίο και στη Σάμο, όπου οι λαθραία εισβάλοντες, χωρίς να ζητήσουν την άδεια κανενός, είναι περισσότεροι από τους ντόπιους. Καμία αναφορά στα μουσουλμανικά χωριά που κατασκευάζει η κυβέρνηση της χρεοκοπημένης Ελλάδας στην ενδοχώρα, για να τους φιλοξενήσει.

Καμία αναφορά στα τεράστια ποσά που κερδίζουν οι λαθρέμποροι ληστεύοντας στην κυριολεξία τους μετανάστες. Καμία αναφορά στις εκατοντάδες ΜΚΟ που θησαυρίζουν, πουλώντας πανάκριβα το δήθεν ανθρωπισμό τους. Καμία αναφορά στο ότι η Ευρώπη έχει κλείσει ερμητικά τα σύνορα της και στοιβάζει τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, εκβιάζοντας την κυβέρνηση της με τα χρέη της χώρας. Καμία αναφορά στη μη τήρηση της συμφωνίας των χωρών της ΕΕ, όσον αφορά τους μετανάστες που οφείλουν να πάρουν από την Ελλάδα. Καμία αναφορά, καμία αναφορά……

Εν τούτοις, δεν θα έγραφα τίποτα από όλα αυτά όσον αφορά την κυνική αντιμετώπιση της Ελλάδας από την Ευρώπη, εάν δεν υπέγραφαν τη διαμαρτυρία Έλληνες. Δήθεν αριστεροί, φιλάνθρωποι και ανθρωπιστές που όμως θα έπρεπε να ντρέπονται να κατηγορούν διεθνώς την πατρίδα τους. Υπηρέτες του Soros, της «Open Society» και των ομοίων του, οι οποίοι θέλουν να διαλύσουν τα εθνικά κράτη, αλλοιώνοντας με θράσος τις κοινωνίες τους, για να μπορούν να τις ελέγχουν. Ντροπή!


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Don`t copy text!