Τέλος στις δειλές κυβερνήσεις της ντροπής – The Analyst
ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος στις δειλές κυβερνήσεις της ντροπής

.

Η Ελλάδα χρειάζεται μία κυβέρνηση που να απαγορεύσει σε όλα εκείνα τα τουρκόφιλα ΜΜΕ να εκθειάζουν καθημερινά την Τουρκία, να την παρουσιάζουν ως υπερδύναμη και να τρομοκρατούν τους Έλληνες – τοποθετώντας επί πλέον σαφείς κόκκινες γραμμές. Η Ελλάδα χρειάζεται μία κυβέρνηση που να κλείσει αμέσως όλες τις ΜΚΟ, που να επιβάλλει αυστηρές ποινές στους λαθρέμπορους ανθρώπων και που να τους καταδιώξει με όλα τα μέσα που διαθέτει – χωρίς καμία καθυστέρηση, αφού το πρόβλημα είναι ήδη πολύ μεγάλο. Αρκεί να ενημερωθεί κανείς σχετικά με αυτά που συμβαίνουν στη Σουηδία, σε μία πλούσια και οργανωμένη χώρα που όμως βυθίστηκε στο χάος από τη μαζική, παράνομη μετανάστευση, με την εγκληματικότητα στο ζενίθ, με δεκάδες απαγορευμένες ζώνες, στις οποίες δεν τολμάει να εισέλθει ούτε η αστυνομία, με δολοφονίες, με βομβιστικές επιθέσεις ακόμη και στη Στοκχόλμη, με βιασμούς γυναικών και με διαρκείς συγκρούσεις αντίπαλων μεταναστευτικών συμμοριών, για να καταλάβει τι ακριβώς θα συμβεί στην Ελλάδα μετά από μερικούς μήνες – εάν δεν ληφθούν άμεσα ριζικά μέτρα.

.

Επικαιρότητα

Η Ελλάδα, όπως γνωρίζουν όλοι εκείνοι οι Έλληνες που δεν φοβούνται να αντικρίσουν κατάματα την πραγματικότητα, είναι βυθισμένη σε χιλιάδες προβλήματα – οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, πολιτιστικά, μεταναστευτικά και εθνικά. Χρειάζεται λοιπόν μία κυβέρνηση που να είναι πρόθυμη, αλλά και σε θέση να τα ορίσει επακριβώς, καθώς επίσης να τα αντιμετωπίσει με επιτυχία, αναλαμβάνοντας όλα τα ρίσκα – χωρίς ανόητους φόβους και εξαρτήσεις.

Μία κυβέρνηση που να θέσει ως στόχο της να μετατρέψει ξανά τους ανθρώπους από άμορφες μάζες σε Πολίτες – βοηθώντας τους να καταλάβουν πως η έννοια «Πολίτης» είναι το υψηλότερο αξίωμα μέσα σε μία κοινωνία. Μία κυβέρνηση που να επιστρέψει στους Έλληνες τη χαμένη εθνική τους κυριαρχία, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια τους. Μία κυβέρνηση που να μην ανέχεται τις προσβολές και τον εξευτελισμό της Γερμανίας, όπως για παράδειγμα τη μη πρόσκληση της στη διεθνή διάσκεψη του Βερολίνου, με ένα θέμα που είναι κατ’ εξοχήν δικό της – αδιάφορο εάν οφειλόταν στο βέτο που άσκησε η Τουρκία ή όχι.

Μία κυβέρνηση που να μη φοβάται να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματα της πατρίδας της – όπως η ανακήρυξη ΑΟΖ, η διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων που οι ίδιοι οι Γερμανοί τοποθετούν στα 290 δις € και η απαίτηση αποζημίωσης για το σκάνδαλο ρύπων (Diesel Gate) της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που δεν το ζήτησε. Μία κυβέρνηση που να τιμωρήσει παραδειγματικά όλους εκείνους τους πολιτικούς που υπερχρέωσαν τη χώρα.

Που τη χρεοκόπησαν με το εγκληματικό PSI και που δεν σεβάσθηκαν τη δημοκρατική απόφαση της πλειοψηφίας για την κατάργηση των μνημονίων της υποτέλειας (δημοψήφισμα) – αφελληνίζοντας τις τράπεζες, με αποτέλεσμα να δρομολογηθούν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί των σπιτιών των Ελλήνων, καθώς επίσης παραδίδοντας τη δημόσια περιουσία στους ξένους, με τη δημιουργία του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ και της ΑΑΔΕ.

Η Ελλάδα χρειάζεται μία αποφασιστική και θαρραλέα κυβέρνηση που να σταματήσει το ξεπούλημα και που μην ανέχεται τις συνεχείς παραβιάσεις του θαλάσσιου και εναερίου χώρου της από τους Τούρκους, ούτε τις βρώμικες προκλήσεις τους – θέτοντας αμέσως κόκκινες γραμμές και προειδοποιώντας τους πως εάν τις παραβιάσουν ξανά, θα υπάρξουν άμεσες στρατιωτικές συνέπειες. Που να γνωρίζει πως η Τουρκία είναι ένα μεγάλο μηδενικό – ένας πληθυσμιακός γίγαντας με ξύλινα πόδια, τον οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει δύσκολα μεν, αλλά με επιτυχία η Ελλάδα αμυνόμενη.

Ένα και μοναδικό μειονέκτημα έχει η Ελλάδα απέναντι στην  Τουρκία: την οικονομική και πολιτική της ελίτ που είναι άπατρις. Τις γνωστές πλούσιες οικογένειες που έχουν θησαυρίσει απομυζώντας και προδίδοντας την πατρίδα τους, αδιαφορώντας εντελώς για τους Πολίτες της – ελπίζοντας κάποια στιγμή να αντιδράσουν ενεργητικά, παύοντας να σκύβουν το κεφάλι και να περιμένουν την ελεημοσύνη τους, απλά και μόνο για να επιβιώσουν.

Πριν από όλα, η Ελλάδα χρειάζεται μία κυβέρνηση που να απαγορεύσει σε όλα εκείνα τα τουρκόφιλα ΜΜΕ να προβάλουν τουρκικές σειρές, να εκθειάζουν καθημερινά την Τουρκία, να την παρουσιάζουν ως υπερδύναμη και να τρομοκρατούν τους Έλληνες – εκτελώντας συμβόλαια θανάτου της εθνικής μας ομοψυχίας, απλά και μόνο για να κερδίζουν τα χρήματα που τους δίνει ο Τούρκος δικτάτορας. Η Ελλάδα χρειάζεται μία κυβέρνηση που να κλείσει αμέσως όλες τις ΜΚΟ, που να επιβάλλει αυστηρές ποινές στους λαθρέμπορους δύστυχων ανθρώπων, στους διακινητές που κερδίζουν τεράστια ποσά και που να τους καταδιώξει με όλα τα μέσα που διαθέτει – χωρίς καμία καθυστέρηση, αφού το πρόβλημα είναι ήδη πολύ μεγάλο.

Αρκεί δε να ενημερωθεί κανείς σχετικά με αυτά που συμβαίνουν στη Σουηδία, σε μία πλούσια και οργανωμένη χώρα που όμως βυθίστηκε στο χάος από τη μαζική παράνομη μετανάστευση, με την εγκληματικότητα στο ζενίθ, με δεκάδες απαγορευμένες ζώνες, στις οποίες δεν τολμάει να εισέλθει ούτε η αστυνομία, με δολοφονίες, με βομβιστικές επιθέσεις ακόμη και στη Στοκχόλμη, με βιασμούς γυναικών και με διαρκείς συγκρούσεις αντίπαλων μεταναστευτικών συμμοριών, για να καταλάβει τι ακριβώς θα συμβεί στην Ελλάδα μετά από μερικούς μήνες – εάν δεν ληφθούν άμεσα ριζικά μέτρα.

Οφείλουμε να προσθέσουμε εδώ πως η μεγαλύτερη ισχύς μας απέναντι στην Τουρκία είναι τα νησιά μας, τα οποία λειτουργούν ως αεροπλανοφόρα με τον κατάλληλο εξοπλισμό τους – κάτι που γνωρίζει η Τουρκία και προσπαθεί να τα εξουδετερώσει, με το βίαιο εποικισμό τους που κλιμακώνεται καθημερινά. Εάν δεν το καταλαβαίνει η σημερινή κυβέρνηση, τότε είναι είτε άσχετη, είτε άτολμη και δειλή – ενώ φυσικά η Χάγη είναι μία ακόμη στημένη παγίδα των Τούρκων.

Τέλος, η Ελλάδα χρειάζεται μία κυβέρνηση που να μην είναι μίζερη και που να πάψει να μοιράζει τη φτώχεια, με επιδόματα και με ελεημοσύνες, παράγοντας πλούτο – αφού διαφορετικά θα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Κυρίως όμως που να γνωρίζει πως το τίμημα της δειλίας είναι πολύ βαρύ, όπως πολύ σωστά τόνισε η κυρία Νομικού (άρθρο) – ενώ δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πληρώσουμε, ούτε φυσικά έχουμε το δικαίωμα να καταδικάσουμε και να προδώσουμε τα παιδιά μας.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Discover more from The Analyst

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading