Ο μεταναστευτικός θάνατος της Ελλάδας – The Analyst
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ο μεταναστευτικός θάνατος της Ελλάδας

.

Πρόσφατα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε  σε ομιλία του στη Βουλή ότι: «Είμαι περήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία να μεταβάλλεται σε πολυπολιτισμική κοινωνία σιγά σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτόν τον τρόπο». Ο ίδιος είναι μάλλον αρνητικός σε διαδικασίες αποτροπής, δηλώνει αντίθετος σε τείχη και φράκτες, ενώ σιωπά για τη δράση των ΜΚΟ που λειτουργούν ως η κεφαλή του «φιδιού» σε βάρος της χώρας μας. Ας μην γελιόμαστε. Στην περίπτωσή μας, η πολυπολιτισμική κοινωνία δεν προδικάζει τίποτα άλλο από μετατροπή της σε Μουσουλμανική κοινωνία. Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, η δημογραφική μας κατάρρευση, σε συνδυασμό με τη μαζική εισροή νέων υπεργεννητικών Μουσουλμάνων, οδηγεί με στατιστική ακρίβεια σε πληθυσμιακή υπεροχή των τελευταίων στο ορατό μέλλον, οπότε στη λιβανοποίηση και στο θάνατο του Ελληνισμού

.

Άποψη

– του Θόδωρου Κατσανέβα

Μάζες παράνομων Μουσουλμάνων μεταναστών και όχι προσφύγουν φυσικά, εισβάλλουν στην Ελλάδα ανενόχλητοι και με αυξανόμενους ρυθμούς από τα ανατολικά θαλάσσια και χερσαία σύνορά μας, μετατρέποντάς την από χώρα σε χώρο. Σε αντίθεση με το παρελθόν, το μεγαλύτερο μέρος τους θα παραμείνει εδώ, αφού οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν κλείσει ερμητικά τα σύνορά τους. Ακολουθώντας το «γράμμα» της συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ, όπου την ευθύνη για τους μετανάστες έχει η πρώτη χώρα εισαγωγής τους στην ΕΕ, επιστρέφονται  στην Ελλάδα όσοι συλλαμβάνονται χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα οπουδήποτε σε ευρωπαϊκές χώρες.

Πολύ συχνά τα ΜΜΕ ανακοινώνουν περιχαρή ότι, εξαρθρώθηκαν κυκλώματα διακινητών που παρέχουν σε μετανάστες πλαστά έγγραφα και διευκολύνσεις για τη μεταφορά τους στην Ευρώπη. Όμως, σχεδόν ποτέ δεν ακούγεται σύλληψη διακινητών που μεταφέρουν μετανάστες στην Ελλάδα. Επιτρέπεται δηλ. η είσοδος, συχνά και με τη συνδρομή του Ελληνικού Λιμενικού, αλλά απαγορεύεται η έξοδος προς το βορρά. Η Frontex που είναι εγκαταστημένη στη χώρα μας όπως και Γερμανοί αστυνομικοί, αυτόν ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετούν. Nα μην  επιτρέπουν δηλ. την φυγή των μεταναστών σε ευρωπαϊκές χώρες, ενώ αδιαφορούν ή και βοηθούν την είσοδό τους.

Πολυπολιτισμική κοινωνία σημαίνει Μουσουλμανική κοινωνία

Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τη σημερινή κυβέρνηση για  επιτάχυνση των διαδικασιών διαχωρισμού των πραγματικών προσφύγων από τους παράνομους μετανάστες, αυστηροποιούν την απαράδεκτη κατάσταση που είχε δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι εντελώς ανεπαρκή. Οι διαχωρισμοί σε πραγματικούς πρόσφυγες και οικονομικούς μετανάστες με επαναπροωθήσεις των τελευταίων, το κύριο μέσο δηλ. που υιοθετείται, κάθε άλλο παρά είναι εύκολο να υλοποιηθεί στην πράξη.

Η μεταφορά δεκάδων χιλιάδων μεταναστών στην ενδοχώρα, θα δημιουργήσει εστίες Μουσουλμανικών γκέτο,ενώ θα αποφορτίσει τα κέντρα υποδοχής στα νησιά λειτουργώντας ως κίνητρο για μεγαλύτερες εισροές. Σύμφωνα με τις ισχύουσες συμφωνίες με την Τουρκία, οι μετανάστες που έχουν μεταφερθεί στην Ηπειρωτική Ελλάδα, δεν μπορεί να επαναπροωθηθούν στην ανατολική “καλή” μας γείτονα, αφού θεωρητικά τουλάχιστον μπορεί να έχουν εισέλθει στην Ελλάδα από άλλη πύλη εισόδου. Έτσι, οι περισσότεροι από αυτούς, θα παραμείνουν μόνιμα στη εδώ, με συνέπεια να επιταχυνθεί η εθνολογική μας αλλοίωση που προωθείται από καιρό με την εθνοκτόνα πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα του οράματος της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

Όμως, η δημιουργία πολυπολιτισμικής κοινωνίας δεν αποτελεί ιδεολογικό πρόταγμα μόνο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσφατα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε  σε ομιλία του στη Βουλή ότι: «Είμαι περήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία να μεταβάλλεται σε πολυπολιτισμική κοινωνία σιγά σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτόν τον τρόπο». Ο ίδιος είναι μάλλον αρνητικός σε διαδικασίες αποτροπής, δηλώνει αντίθετος σε τείχη και φράκτες, ενώ σιωπά για τη δράση των ΜΚΟ που λειτουργούν ως η κεφαλή του «φιδιού» σε βάρος της χώρας μας.

Ας μην γελιόμαστε. Στην περίπτωσή μας, η πολυπολιτισμική κοινωνία δεν προδικάζει τίποτα άλλο από μετατροπή της σε Μουσουλμανική κοινωνία. Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, η δημογραφική μας κατάρρευση, σε συνδυασμό με τη μαζική εισροή νέων υπεργεννητικών Μουσουλμάνων, οδηγεί με στατιστική ακρίβεια σε πληθυσμιακή υπεροχή των τελευταίων στο ορατό μέλλον. Δυστυχώς διαφεύγει της προσοχής, σκόπιμα ή μη, το γεγονός ότι, οι Μουσουλμάνοι πουθενά στον κόσμο δεν έχουν ενσωματωθεί σε τοπικές κοινωνίες, αφού σχεδόν ποτέ δεν παντρεύονται με αλλόθρησκους. Αυτό το έχουμε δει σε πολλές χώρες όπως και στη δική μας περίπτωση της Δυτικής Θράκης.

Ελλάδα τέλος

Αν συνεχίσουν να εισέρχονται Μουσουλμάνοι μετανάστες με παρόμοιους ρυθμούς, αυτό σημαίνει περίπου 150.000 άτομα το χρόνο, μια πόλη δηλ. σαν την Πάτρα. Σε 10-12 χρόνια θα έχουν γίνει 2 εκ. και θα προστεθούν στα περίπου 2 εκ. ομόθρησκούς τους που είναι ήδη εγκαταστημένοι στη χώρα,αν συμπεριλάβουμε και αυτούς της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου  και τις πολλές χιλιάδες των Ελληνοποιημένων μέσα στα τελευταία χρόνια. Μαζί με τις γεννήσεις, στην επόμενη δεκαετία θα φτάσουν ή και θα ξεπεράσουν τα 4 εκ., απέναντι σε 8,5 εκ. γερασμένους Ελληνογενείς. Τότε, θα αποκτήσουν ισχυρή πολιτική βάση και τίποτα δεν θα σταματήσει την ανεξέλεγκτη εισβολή πολλαπλάσιων ομόθρησκών τους.

Η ραγδαία δημογραφική μας κατάρρευση που συνδέεται και με την οικονομική κρίση, επιτείνει το πρόβλημα. Στην περίοδο της Τουρκοκρατίας, ο Ελληνισμός επιβίωσε γιατί οι Ελληνίδες γεννούσαν πάνω από 5-6 παιδιά κατά μέσο όρο. Σχετικά ικανοποιητική γεννητικότητα άνω των 2 παιδιών ανά γυναίκα, υπήρχε και μέχρι το 1960, ενώ μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι θάνατοι ήταν λίγο λιγότεροι από τις γεννήσεις,

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η κατάσταση έχει ανατραπεί δραματικά. Ενώ η Μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, η Ελληνίδα γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και αποβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο Μουσουλμάνες μητέρες, γεννήθηκαν 11.583  παιδιά ( 14,3%).

Όμως, το ποσοστό των γεννήσεων από Μουσουλμάνες μητέρες είναι σημαντικά υψηλότερο αφού δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές αυτές της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου και των πολλών χιλιάδων που ελληνοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Κατά συνέπεια, μπορεί να υπολογιστεί βάσιμα ότι, οι γεννήσεις των υπεργεννητικών Μουσουλμάνων ανέρχονται σε ποσοστά της τάξης τουλάχιστον του 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά. Με δεδομένο επίσης ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των 120.000 θανάτων δεν αφορά Μουσουλμάνους, συμπεραίνεται  τελικά ότι, οι θάνατοι Ελλήνων, ξεπερνούν τις αντίστοιχες γεννήσεις κατά περίπου 55.000 άτομα ετησίως. Κάθε χρόνο δηλ. πεθαίνει μια μεσαία ελληνική πόλη. Και δημιουργείται μια νέα μεγάλη Μουσουλμανική πόλη.

Λιβανοποίηση

Τα δεδομένα αυτά προδικάζουν τον θάνατο του Ελληνισμού, πόσο μάλλον αν συνυπολογιστεί η μαζική είσοδος μη ενσωματώσιμων στην ελληνική κοινωνία νεαρών Μουσουλμάνων. Και όμως, υπάρχουν πολιτικοί που δεν βλέπουν ή κάνουν πως δεν βλέπουν όλα αυτά και ενδιαφέρονται μόνο για τις επόμενες εκλογές και όχι για τις επόμενες γενιές.

Το αύριο της πατρίδας μας είναι τραγικό. Η μεγάλη υπεροχή των θανάτων έναντι των γεννήσεων Ελλήνων τα τελευταία χρόνια, η φυγή 80-100.000 νέων Ελλήνων στο εξωτερικό ετησίως, σε συνδυασμό με τη μαζική είσοδο μαζών Μουσουλμάνων, προδικάζει την Ισλαμοποίηση της χώρας στο ορατό μέλλον.Τότε τα παιδιά μας θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν αυτό το όμορφο κομμάτι γης που με δάκρυα και αίμα μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας. Και να πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς, όπως έκαναν 10 εκατομμύρια Λιβανέζοι ύστερα από την επικράτηση των Μουσουλμάνων στη χώρα τους. Αυτό θα σημάνει τη Λιβανοποίηση και το τέλος της Ελλάδας. Και δικαίωση του Οζάλ που έχει πει ότι, “δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μαζί τους”. 

Τι θα μπορούσε να γίνει

Ο εποικισμός της χώρας μας από τους εισβολείς μετανάστες και η μετατροπή της σε Ισλαμικό κράτος, γεγονός που αποτελεί πλέον μια ισχυρά ορατή προοπτική στο κοντινό μέλλον, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με μια σειρά από μέτρα, που συνοψίζονται στα ακόλουθα :

  • Αυστηρές ποινές για τους διακινητές μεταναστών,
  • Έλεγχος και απομάκρυνση των περισσότερων ΜΚΟ,
  • Άμεση επαναπροώθηση των παράνομων Μουσουλμάνων μεταναστών που προέρχονται από χώρες που δεν βαρύνονται με πολέμους και εμφυλίους,
  • Άμεση απέλαση των μεταναστών, παράνομων ή νόμιμων που διαπράττουν παραβατικές πράξεις,
  • Αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και με διαδικασίες αποτροπής,
  • Capital controls για την εξαγωγή συναλλάγματος από παράνομους μετανάστες,
  • Σεβασμός στους πραγματικούς πρόσφυγες ύστερα από ενδελεχή έλεγχό τους με ταχύτατες διαδικασίες
  • Επιλεκτική υποδοχή και νομιμοποίηση μόνο ενσωματώσιμων μη Μουσουλμάνων μεταναστών
  • Ισχυρά κίνητρα για τη γεννητικότητα της Ελληνίδας μητέρας, όπως, μεγάλη αύξηση των οικογενειακών επιδομάτων, πρόσληψη στο δημόσιο των τρίτεκνων γυναικών και πρόωρη ελαστική συνταξιοδότησή τους, δημιουργία πολλών βρεφονηπιακών σταθμών, χορήγηση αδειών φορτηγών, περιπτέρων σε πολύτεκνους κλπ.

Στη βάση όλου του σχετικού προβληματισμού είναι απόρριψη των αντιλήψεων για τη δημιουργία μιας δήθεν πολυπολιτισμικής κοινωνίας και η εμμονή, χωρίς υπερεθνικισμούς, στη διατήρηση της ελληνικότητας της χώρας, με κίνητρα για δημογραφική ανάπτυξη, ισχυρή ενίσχυση της γεννητικότητας της Ελληνίδας μητέρας, αποτροπή της φυγής των νέων μας στο εξωτερικό, επιστροφή Ελλήνων της διασποράς και  ενσωμάτωση αφομοιώσιμων ομάδων μεταναστών.

 


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Don`t copy text!