Η ύπουλη άλωση της Ελλάδας – The Analyst
ΑΠΟΨΕΙΣ & ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ Σχολιασμός Επικαιρότητας

Η ύπουλη άλωση της Ελλάδας

.

Όσο ανόητος και αν είναι κανείς, δεν μπορεί να μη συνειδητοποιεί πως η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη (α) με την πιο ύπουλη, δόλια εθνική απειλή, με τη μαζική μετανάστευση και με τον εποικισμό της από την Τουρκία και (β) με την οικονομική κατοχή της από τη Γερμανία. Παράλληλα υπονομεύεται η εδαφική της ακεραιότητα, με αφετηρία την «προδοτική» συμφωνία των Πρεσπών, με επόμενο  υποψήφιο τη Θράκη. Η τραγωδία της πατρίδας μας πάντως ξεκίνησε επί του εκσυγχρονιστή κ. Σημίτη (ο οποίος έχει το θράσος σήμερα να αρθρογραφεί υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τους Τούρκους), με τα γνωστά swaps της Goldman Sachs. Με αυτόν που μας δίδαξε πρώτος να μισούμε την ιστορία μας, τη θρησκεία μας, τις παραδόσεις μας, τη γλώσσα μας, το Έθνος μας και τον πατριωτισμό μας. Με τον άνθρωπο που εδραίωσε τη διαφθορά στην Ελλάδα και που τοποθέτησε τις βάσεις της χρεοκοπίας της, την οποία γιγάντωσε ο αξιότιμος κ. Καραμανλής και ολοκλήρωσαν οι διαδοχικές κυβερνήσεις των μνημονίων.

.

Άποψη

Οι Γερμανοί, τον υπουργό εσωτερικών των οποίων υποδέχτηκε ο κ. Μητσοτάκης με κύριο θέμα συζήτησης το μεταναστευτικό, έχουν ένα όνειρο κοινό με τους Τούρκους: μία Ελλάδα με εξαθλιωμένους, δούλους και σκλάβους τους Έλληνες, εάν όχι μία Ελλάδα χωρίς καθόλου Έλληνες. Οι μεν με όπλο τα μνημόνια, οι δε με τους λαθρομετανάστες, με πέμπτη φάλαγγα τα διεθνιστικά αριστερά και δεξιά κόμματα που υπηρετούν πειθήνια το σύστημα Soros.

Ο κ. Βαρουφάκης στη Βουλή, οπαδός της ανοιχτής κοινωνίας του Εβραίου καταδότη του λαού του και συνεργάτη των ναζί, απαίτησε με τον ανθρωπισμό που τον διακρίνει απροστάτευτα σύνορα και πλήρη δικαιώματα για τους παράνομους εποίκους που θεωρεί συλλήβδην πρόσφυγες! Είχε δε το θράσος να τους συγκρίνει με τους Έλληνες νόμιμους μετανάστες της Αμερικής ή της Αυστραλίας! Πού είδε όμως ποτέ αλήθεια Έλληνες να προσεγγίζουν νύχτα και κρυφά μία ξένη χώρα, χωρίς καθόλου χαρτιά και να μαχαιρώνουν τις λαστιχένιες βάρκες τους για να διασωθούν αναγκαστικά; Δεν θα έπρεπε να ντρέπεται, αντί να έχει το θράσος να μιλάει στη Βουλή μίας χώρας που κατέστρεψε, δίνοντας της τη χαριστική βολή με το κλείσιμο και με τον αφελληνισμό των τραπεζών της;

Ο κ. Μητσοτάκης από την άλλη, κρύβοντας τις πράξεις του με μεγάλα λόγια, επιχειρεί να αποσυμφορήσει τα νησιά μεταφέροντας τους λαθρομετανάστες στις γειτονιές μας, έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για τους καινούργιους που φτάνουν κατά εκατοντάδες καθημερινά.

Δεν κλείνει ούτε μία ΜΚΟ, δεν αλλάζει ούτε μία λέξη του κατάπτυστου ρατσιστικού νόμου (πηγή) και δεν επιβάλλει αυστηρότερες ποινές στους διακινητές. Την ίδια στιγμή αφήνει τους Τούρκους να καταπατούν συνεχώς τα θαλάσσια και εναέρια σύνορα μας, ενώ ο υφυπουργός εξωτερικών του, με μία απίστευτη ηττοπάθεια, παραδέχεται δημόσια πως η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει διαφορετικά την Τουρκία, παρά μόνο επικαλούμενη το διεθνές δίκαιο που η τελευταία δεν σεβάστηκε ποτέ!

Ενώ τώρα για δέκα συνεχή χρόνια βιώνουμε φρικιαστικές συνθήκες, μία συνεχή μείωση του βιοτικού μας επιπέδου, τη μαζική μετανάστευση των νέων μας, ταπεινώσεις και εθνικές προσβολές, μας κοροϊδεύουν πώς βγήκαμε από τα μνημόνια. Πώς όμως βγήκαμε, όταν δεν έχει καταργηθεί ούτε ένας νόμος τους, όταν υπογράφουμε καινούργιους όπως ακριβώς μας επιβάλλονται χωρίς να μπορούμε να αλλάξουμε ούτε μία λέξη, όταν μας παίρνουν τα σπίτια μας και όταν μας υποχρεώνουν να ξεπουλάμε τα πάντα;

Γερμανικά μνημόνια λοιπόν από τη μία πλευρά, τουρκική μαζική μετανάστευση από την άλλη, διανθισμένη με στρατιωτικές προκλήσεις και με απειλές γεωτρήσεων με στόχο τη συνεκμετάλλευση των ενεργειακών μας αποθεμάτων στο Αιγαίο. Όχι όμως από εμάς και τους Τούρκους, όπως φανταζόμαστε, αλλά από τους Τούρκους και τους Γερμανούς, εάν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές εκτιμώντας σωστά τα τεκταινόμενα.

Στα πλαίσια αυτά όσο ανόητος και αν είναι κανείς, δεν μπορεί να μη συνειδητοποιεί πως η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη (α) με την πιο ύπουλη, δόλια εθνική απειλή, με τη μαζική μετανάστευση και με τον εποικισμό της από την Τουρκία και (β) με την οικονομική κατοχή της από τη Γερμανία. Παράλληλα υπονομεύεται η εδαφική της ακεραιότητα, με αφετηρία την «προδοτική» συμφωνία των Πρεσπών, με επόμενο  υποψήφιο τη Θράκη.

Η τραγωδία της πατρίδας μας πάντως ξεκίνησε επί του εκσυγχρονιστή κ. Σημίτη (ο οποίος έχει το θράσος σήμερα να αρθρογραφεί υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τους Τούρκους), με τα γνωστά swaps της Goldman Sachs. Με αυτόν που μας δίδαξε πρώτος να μισούμε την ιστορία μας, τη θρησκεία μας, τις παραδόσεις μας, τη γλώσσα μας, το Έθνος μας και τον πατριωτισμό μας. Με τον άνθρωπο που εδραίωσε τη διαφθορά στην Ελλάδα και που τοποθέτησε τις βάσεις της χρεοκοπίας της, την οποία γιγάντωσε ο αξιότιμος κ. Καραμανλής και ολοκλήρωσαν οι διαδοχικές κυβερνήσεις των μνημονίων.

Κλείνοντας, όταν όλες οι άλλες χώρες κλείνουν και προστατεύουν τα σύνορα τους, στη μοναδική που είναι αντιμέτωπη με τον εποικισμό και με τη διάλυση της κατηγορείται όποια ή όποιος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ως ακροδεξιός, ρατσιστής, ξενοφοβικός ή εθνικιστής, με τη δαμόκλεια σπάθη ενός άθλιου ρατσιστικού νόμου να κρέμεται απειλητικά πάνω από το κεφάλι του. Ακόμη και η Βουλγαρία έχει υψώσει φράχτη 30 χιλιομέτρων στα χερσαία σύνορα της, προστατεύοντας ταυτόχρονα με επιτυχία τα θαλάσσια που βρίσκονται σε απόσταση λίγων λεπτών από την Τουρκία.

Στην Ελλάδα όμως γίνεται επίκληση του ανθρωπισμού των Ελλήνων για τους ξένους, αλλά όχι για τον εαυτό τους που λεηλατείται και υποφέρει, ούτε για τα παιδιά τους που αναγκάζονται να εγκαταλείπουν μαζικά την πατρίδα τους. Επικλήσεις από πολιτικούς που την κατέστρεψαν, χωρίς όμως αυτό να τους εμποδίζει να αγορεύουν με θράσος στη Βουλή, περί αλληλεγγύης και δικαιοσύνης!


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.