Δημιουργήθηκαν και συμβάλλουν στην ανανέωση της ελληνικής γαστρονομίας
(To άρθρο αποτελείται από 2 Σελίδες)
.
Οι Έλληνες πάντα δημιουργούσαμε. Βρίσκαμε και βρίσκουμε την ανάγκη και την καλύπτουμε βασιζόμενοι στο οικοσύστημα που είμαστε ενταγμένοι. Ανά την Ελλάδα υπάρχουν πλείστα παραδείγματα από προϊόντα που έχουν όλα τα φόντα να εξελιχθούν σε φάρους όχι μόνο για την ελληνική παραγωγή αλλά και γενικότερα για την επαναφορά της αισιοδοξίας και της πίστης μας. Και είναι οι προσπάθειες των ανθρώπων πίσω από αυτά που μπορούν και το πετυχαίνουν αυτό.
Κοινός παρανομαστής τους ο συνδυασμός γνώσης και αγάπης των δημιουργών τους, που σε μια δύσκολη συγκυρία βγήκαν μπροστά, αφουγκράστηκαν την στιγμή, ένιωσαν την δύναμη της παράδοσης, πίστεψαν στις δικές τους δυνάμεις και εντέλει κατάφεραν να συνοψίσουν όλα τα παραπάνω σε ένα τελικό προϊόν. Ας τους γνωρίσουμε και ας τους αφήσουμε να μας εμπνεύσουν!
.
1. Λικέρ Μαστίχας MASTIC TEARS από την Ε.Β.Α.
.
Ένα προϊόν που διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να κατακτήσει τις καρδιές μας και συγχρόνως τις αγορές του κόσμου! Το λικέρ μαστίχας αποτελεί κατά την άποψή μου ένα από τα μεγάλα στοιχήματα που επιβάλλεται να κερδηθούν στην νέα εποχή ανανέωσης που βιώνει ολόκληρος ο κλάδος του ελληνικού τροφίμου και ποτού.
Προϊόν στην κυριολεξία μοναδικό, με ιστορικότητα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην ευρύτερη διάδοσή του, οφείλουμε να του συμπεριφερθούμε με την δέουσα σοβαρότητα και αγάπη. Αυτό ακριβώς κάνει η Ε.Β.Α με την παραγωγή του MASTIC TEARS, ενός λικέρ χωρίς πρόσθετα αρώματα. Μόνο με το απόσταγμα της μαστίχας.
Με αξεπέραστο design, εμπνευσμένο από τα πασίγνωστα «ξυστά» που υπάρχουν στα σπίτια στο Πυργί της Χίου και με την επιλογή είτε του κλασικής γεύσης είτε εκείνης με λεμόνι που αποτελεί και τη καινοτομία της αξιόλογης προσπάθειας μιας εταιρίας με παράδοση στην απόσταξη ούζου, αφού παράγει εδώ και χρόνια τα ούζα «MITILINI» και «δίμηνο».
ouzodimino.gr/ info@ouzodimino.gr
Ε.Β.Α. Παγάνη – Μυτιλήνη 81100
+30 (2251) 0 23 700 / +30 (2251) 0 40 585 / + 30 (2251) 0 41 343
.
2. DELPHI BEER
.
Μια μπύρα προϊόν όχι τόσο της βύνης κριθαριού αλλά της άσβεστης δημιουργικότητας του Έλληνα, αφού οι εμπνευστές της Γιώργος Κωστόπουλος και Ντία Παπανικολάου μέχρι τη δημιουργία της ήταν απλά ενθουσιώδεις λάτρεις του ζύθου και τίποτα παραπάνω! Ίσως και γι’ αυτό το τελικό αποτέλεσμα διαφέρει από άλλα εγχειρήματα στην αγορά μπύρας αφού το μεράκι της κατασκευής της φαίνεται παντού!
Με ιδιαίτερο design που δεν παραπέμπει σε μπύρα αλλά μάλλον σε σαμπάνια, κάτι που επιβάλλεται και από το χαρακτηριστικό ότι η ζύμωση συμβαίνει στη φιάλη και όχι νωρίτερα, με αρώματα ακακίας και άνθους πορτοκαλιάς και με ελαφριά επίγευση, η Delphi Beer με «καταγωγή» από τα «στενά του Ευρίπου», είναι μια premium ξανθιά μπύρα διπλοζύμωτη, αφιλτράριστη και φυσικά θολή που εντάσσεται στην κατηγορία pilsner και δικαιώνει κατά απόλυτο τρόπο την έκρηξη ενδιαφέροντος για μπύρες που παράγονται από μικροζυθοποιίες με συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Συνοδεύει ιδανικά, πιάτα της μεσογειακής μας κουζίνας!
delphibeer.com facebook.com/DelphiBeer info@delphibeer.gr
ΈΛΙΞΗ Α.Ε. 25ης Μαρτίου, Λυκόβρυση Αττικής 14123
+30 210 8003325 / +30 6945 974381
.
To άρθρο αποτελείται από 2 Σελίδες (…)