Εθνική αποχαύνωση – The Analyst
Σχολιασμός Επικαιρότητας

Εθνική αποχαύνωση

.

Είναι υπερβολικά ανόητη η επιμονή της κυβέρνησης μας, σύμφωνα με την οποία για την επίλυση του μεταναστευτικού στηρίζεται στην αλληλεγγύη της Ευρώπης που ευρίσκεται η ίδια σε πορεία παρακμής – όταν η μεταναστευτική εισβολή στην Ελλάδα, ο εποικισμός της καλύτερα στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου που έχει κηρύξει η Τουρκία εναντίον μας είναι σε εξέλιξη, ενώ υπάρχουν λύσεις που θα έπρεπε να τεθούν σε εφαρμογή αμέσως

.

“Oι δυτικές χώρες είναι δίπλα στο σημείο μηδέν – λίγο πριν από την τελική τους διάλυση σαν κοινωνίες. Ο δήμαρχος του Λονδίνου είναι πακιστανός, πολλοί τζιχαντιστές προέρχονται από την Ευρώπη, είναι μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς, ενώ οι Βρυξέλες, η έδρα της ΕΕ, έχουν εξελιχθεί στην τζιχάντ πρωτεύουσα της ηπείρου μας.  Με ένα πρώτο συμπέρασμα, δεν είναι δυνατόν να αφομοιώσεις στοιχεία, τα οποία είναι εντελώς ξένα και διαφορετικά μεταξύ τους.

Αντίθετα αυτοί, οι παράνομοι ισλαμιστές μετανάστες δηλαδή, θα εντάξουν τους ευρωπαϊκούς λαούς στη δική τους αντίληψη και κοσμοθεωρία – ενώ ο λόγος είναι πως η δική τους ταυτότητα μπορεί να θεωρείται εντελώς στρεβλή και οπισθοδρομική, αλλά είναι εξαιρετικά ισχυρή. Σε αντίθεση με την ταυτότητα του μέσου Ευρωπαίου μη εξαιρούμενων των Ελλήνων – οι οποίοι έχουν χάσει την δική τους ταυτότητα εδώ και δεκαετίες.

Ο μέσος Ευρωπαίος είναι άπατρις, άθεος, η οικογένεια έχει διαλυθεί, ενώ οι συγγενικές σχέσεις καθώς και οι φιλικές είναι πλέον ανύπαρκτες. Με λίγα λόγια, ο σημερινός Ευρωπαίος είναι άχρωμος, άγευστος και άοσμος – τίποτα περισσότερο δηλαδή από ένα άτομο που έχει μόνο την ιδιότητα του καταναλωτή, οπότε εύλογα θεωρείται ζόμπι”.

.

Επικαιρότητα

Με κριτήριο τη Σουηδία ή τη Γαλλία, στην οποία κυριαρχεί το Ισλάμ, το παραπάνω κείμενο δεν είναι καθόλου υπερβολικό.  Αντίθετα, υπερβολικά ανόητη είναι η επιμονή της κυβέρνησης μας, σύμφωνα με την οποία για την επίλυση του μεταναστευτικού στηρίζεται στην αλληλεγγύη της Ευρώπης που ευρίσκεται η ίδια σε πορεία παρακμής – όταν η μεταναστευτική εισβολή στην Ελλάδα, ο εποικισμός της καλύτερα στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου που έχει κηρύξει η Τουρκία εναντίον μας είναι σε εξέλιξη, ενώ υπάρχουν λύσεις που θα έπρεπε να τεθούν σε εφαρμογή αμέσως (άρθρο).

Εν τούτοις, όπως ακριβώς συνέβη το 2010 όπου εισέβαλε ανενόχλητο το ΔΝΤ στη χώρα μας, ή το 2012 που παραδώσαμε αμαχητί την εθνική μας κυριαρχία υποθηκεύοντας τα πάντα με το εγκληματικό PSI, οι Έλληνες δεν θα αντιδράσουν – περιμένοντας καρτερικά την άλωση της χώρας τους και την εξαφάνιση τους ως Έθνος από το πρόσωπο της γης. Πρόκειται αλήθεια για δειλία, όπως ισχυρίζεται η κυρία Νομικού στο άρθρο της «Το βαρύ τίμημα της ελληνικής δειλίας», ή απλά για μία συλλογική αποχαύνωση και ανοησία;

Με κριτήριο την πιο αξιόπιστη παγκοσμίως έρευνα για τις επιδόσεις των μαθητών σε 77 χώρες του πλανήτη (πηγή), μάλλον ισχύει το τελευταίο – αφού είμαστε στην 43η θέση, με το μέσον όρο του ΟΟΣΑ στο 3,7, με την Εσθονία στο 6, με τη Γαλλία στο 4,5, με την Πορτογαλία στο 3,3 και με εμάς στο θλιβερό 0,9! Εάν αυτό δεν είναι το άκρον άωτο της παρακμής ενός λαού που προετοιμάζει τα παιδιά του να έχουν τη μόρφωση που απαιτείται για γκαρσόνια, όταν δεν τα στέλνει στην εξορία, τότε αλήθεια τι είναι;


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.