Η μεταναστευτική άλωση της Ιταλίας – The Analyst
ΑΠΟΨΕΙΣ & ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η μεταναστευτική άλωση της Ιταλίας

.

 

Μετά την απομάκρυνση του Salvini, η νέα ιταλική κυβέρνηση υιοθέτησε έναν νόμο που δίνει τη δυνατότητα σε ξένους ανήλικους μετανάστες να αποκτούν υπηκοότητα μετά από φοίτηση μόλις πέντε ετών στο σχολείο! Προφανώς παίζει στα ζάρια το μέλλον της χώρας, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου με τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών. Σύμφωνα με έναν Ιταλό δε, όταν η Ευρώπη εξαφανιστεί, θαφτεί από τα μεταναστευτικά κύματα μαζί με τις ανυπολόγιστες αξίες της, θα εισβάλει το Ισλάμ στον πλανήτη και εμείς θα αλλάξουμε την κουλτούρα μας, την ανθρωπολογία μας, την πίστη μας και το ηθικό μας όραμα εντελώς. Πόσο διαφορετική είναι αλήθεια η κατάσταση της Ιταλίας από αυτήν της Ελλάδας; Καθόλου κατά την άποψη μου. Απλά τα στατιστικά κρατούνται κρυφά από τις άθλιες κυβερνήσεις μας που δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να σταματήσουν το μαζικό εποικισμό της πατρίδας μας, διώχνοντας ταυτόχρονα τα παιδιά μας σε άλλα κράτη. Η μεγάλη ευθύνη όμως βαρύνει ασφαλώς όλες εμάς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που το ανεχόμαστε, με την απαράμιλλη δειλία μας. Που δεν ντρεπόμαστε καθόλου για το κατάντημα της χώρας μας. Που πιστεύουμε πως δεν υπάρχει λύση. Που σκύβουμε συνεχώς το κεφάλι και που δεν καταλαβαίνουμε ότι, θα εξαφανιστούμε εντελώς ως Έθνος από το πρόσωπο της γης, εάν δεν αντιδράσουμε σε όλα αυτά που συμβαίνουν.   

 

.

Άποψη

Μετά την απομάκρυνση του Salvini από τη συγκυβέρνηση της Ιταλίας, έχοντας ηττηθεί από την πέμπτη φάλαγγα της χώρας, ο αριθμός των μεταναστών τον προηγούμενο μήνα από την Αφρική αυξήθηκε κατακόρυφα. Αποτέλεσμα το νησί της Lampedusa να απειλείται με την κατάρρευση του, όπως επίσης η νότια Ιταλία. Ο πρώην αρχισυντάκτης τώρα της Wall Street Journal, ο κ. G. Baker, έγραψε τα εξής (πηγή):

“Σε ένα μεγάλο μέρος της Ιταλίας κλιμακώνεται η ερήμωση του πληθυσμού. Αυτά τα κενά καλύπτονται από τα κύματα των μεταναστών, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από τη βόρεια Αφρική και από τη Μέση Ανατολή. Οι μετανάστες συμπληρώνουν τα ζωτικά κενά του εργαζομένου πληθυσμού, αλλά ο «μετασχηματισμός» των ιταλικών πόλεων έχει δημιουργήσει οργή στους Ιταλούς Πολίτες και ανησυχία για την εθνική τους ταυτότητα”.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον παραπάνω «μετασχηματισμό», ως ένα είδος «πρωτοπόρου (Pioneer)  της δυτικής κατάρρευσης», σημειώνοντας πως τα αποτελέσματα της μαζικής μετανάστευσης είναι εξαιρετικά εμφανή στα ιταλικά δημοτικά σχολεία. Για παράδειγμα στο Τορίνο, στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, υπάρχουν σήμερα σχολικές τάξεις χωρίς κανένα απολύτως παιδί ιταλικής καταγωγής (πηγή). Σύμφωνα δε με τη διευθύντρια ενός σχολείου, το μερίδιο των ξένων στα ιταλικά σχολεία είναι πολύ υψηλό, στο 60% του συνολικού αριθμού!

Επόμενο παράδειγμα στην Μπολόνια όπου ο Μωάμεθ, ένας 34χρονος Μαροκινός που μετανάστευσε στην Ιταλία στη ηλικία των 4 ετών, είπε τα εξής: «Στο νηπιαγωγείο που πηγαίνει ο γιός μου υπάρχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα ενσωμάτωσης, θα τον πάρω από εκεί. Δεν θέλω να κατηγορηθώ ως ρατσιστής, πόσο μάλλον αφού είμαι Μαροκινός, αλλά η κοινότητα πρέπει να γνωρίζει πως δεν μπορεί να υπάρξει ενσωμάτωση, όταν πάνω από 20 ξένα παιδιά τοποθετούνται στην ίδια σχολική τάξη» (πηγή).

Όπως ανέφερε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια των σχολικών εγγραφών είχε δει εικόνες με σημαίες όλων των εθνικοτήτων. Όταν όμως ήλθε με το γιο του την πρώτη ημέρα στο σχολείο, βρέθηκε σε μία τάξη που είχε αποκλειστικά παιδιά μεταναστών, ενώ οι δάσκαλοι αγωνιζόντουσαν για να προφέρουν τα ονόματα τους!

Εξ αυτών συμπεραίνει κανείς πως η Ιταλία έφτασε στα όρια της παραδοξότητας, αφού οι παλαιότεροι μετανάστες, οι ενσωματωμένοι στην ιταλική κοινωνία, απομακρύνουν τα παιδιά τους από εκείνα τα σχολεία, τα οποία γίνονται όλο και πιο πολυπολιτισμικά. Σύμφωνα δε με μία έρευνα ενός ιταλού καθηγητή (πηγή), οι επιδόσεις των μαθητών στα σχολεία μειώνονται σημαντικά, όταν ο αριθμός των μεταναστών υπερβαίνει το 30% (πηγή).

Συνεχίζοντας, με βάση τις προβλέψεις του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της Αφρικής στα νότια της Σαχάρας θα διπλασιαστεί μέσα στα επόμενα τριάντα χρόνια. Αυτό σημαίνει πως θα προστεθούν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι στον παγκόσμιο πληθυσμό, οι οποίοι θα κατευθυνθούν κυρίως στην Ευρώπη. Λογικά λοιπόν αρκετοί, όπως ένας γνωστός Ιταλός καρδινάλιος (πηγή), παραλληλίζουν τις εισροές των μεταναστών με την εισβολή των βαρβάρων που οδήγησε στην κατάρρευση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Κατά τον ίδιο τα παρακάτω:

“Όταν η Ευρώπη εξαφανιστεί, θαφτεί από τα μεταναστευτικά κύματα μαζί με τις ανυπολόγιστες αξίες της, θα εισβάλει το Ισλάμ στον πλανήτη και εμείς θα αλλάξουμε την κουλτούρα μας, την ανθρωπολογία μας, την πίστη μας και το ηθικό μας όραμα εντελώς”.

Θα μπορούσε εδώ να ισχυριστεί κάποια ή κάποιος πως ο καρδινάλιος υπερβάλει. Εν τούτοις, μία ιταλική δεξαμενή σκέψης προέβλεψε επίσης πως αφενός μεν η μαζική μετανάστευση, αφετέρου τα διαφορετικά ποσοστά γεννήσεων μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, θα έχουν ως αποτέλεσμα να γίνει μουσουλμανικός ο μισός ιταλικός πληθυσμός έως το τέλος του αιώνα (πηγή). Πόσο μάλλον όταν ο αριθμός των μεταναστών στην Ιταλία αυξήθηκε κατά 419% μέσα σε μόλις δέκα χρόνια. Ο εγχώριος πληθυσμός πάντως της χώρας, χωρίς τους ξένους, μειώνεται ραγδαία, αφού κάθε χρονιά πεθαίνουν 615.000 Ιταλοί και γεννιούνται μόλις 380.000.

Κατά τη Eurostat πάντως, το 2080 θα ζουν στην Ιταλία 53 εκ. άνθρωποι, εκ των οποίων τα 11 εκ. θα είναι μετανάστες (πηγή), χωρίς να υπολογίζονται οι νέες ροές. Ας μην ξεχνάμε πως η χώρα έχει το ίδιο πρόβλημα με την Ελλάδα: εξάγει δηλαδή τους νέους πτυχιούχους της (brain drain) και εισάγει μετανάστες, ως αποτέλεσμα της υπερχρέωσης της που είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί εντός της Ευρωζώνης. Στην ουσία χάνει κάθε χρόνο μία πόλη, όπως το Παλέρμο (677.000 κάτοικοι), ενώ το κενό καλύπτεται από τους παράνομους μετανάστες.

Μετά την απομάκρυνση τώρα του Salvini η νέα ιταλική κυβέρνηση υιοθέτησε έναν νόμο που δίνει τη δυνατότητα σε ξένους ανήλικους μετανάστες να αποκτούν υπηκοότητα μετά από φοίτηση πέντε ετών στο σχολείο! Προφανώς παίζει στα ζάρια το μέλλον της χώρας, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου με τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών.

Κλείνοντας, πόσο διαφορετική είναι αλήθεια η κατάσταση της Ιταλίας από αυτήν της Ελλάδας; Καθόλου κατά την άποψη μου. Απλά τα στατιστικά κρατούνται κρυφά από τις άθλιες κυβερνήσεις μας που δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να σταματήσουν το μαζικό εποικισμό της πατρίδας μας, διώχνοντας ταυτόχρονα τα παιδιά μας σε άλλα κράτη.

Η μεγάλη ευθύνη όμως βαρύνει ασφαλώς όλες εμάς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που το ανεχόμαστε, με την απαράμιλλη δειλία μας. Που δεν ντρεπόμαστε καθόλου για το κατάντημα της χώρας μας. Που σκύβουμε συνεχώς το κεφάλι. Που πιστεύουμε πως δεν υπάρχει λύση και που δεν καταλαβαίνουμε ότι, θα εξαφανιστούμε εντελώς ως Έθνος από το πρόσωπο της γης, εάν δεν αντιδράσουμε σε όλα αυτά που συμβαίνουν.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.