Οι απαγορευμένες ζώνες της Σαρία – The Analyst

Οι απαγορευμένες ζώνες της Σαρία

Email this page.

.

Αν και τόσο οι ευρωπαίοι, όσο και η αμερικανοί πολιτικοί αρνούνται την ύπαρξη απαγορευμένων ζωνών (no go zones) σε πολλά κράτη, μία έκθεση της σουηδικής αστυνομίας που διέρρευσε επιβεβαίωσε πως υπάρχουν τουλάχιστον 23 περιοχές που ελέγχονται πλήρως από τους μουσουλμάνους, καθώς επίσης 60 επί πλέον «ευάλωτες» γύρω από τις μεγάλες πόλεις που οι μη μουσουλμάνοι δεν μπορούν να επισκεφτούν με ασφάλεια.

Οι σκοτεινές αυτές ζώνες στην κατά τα άλλα πολιτισμένη Σουηδία μαστίζονται από τη βία, από τα σεξουαλικά εγκλήματα, από κλοπές και δολοφονίες σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και η αστυνομία αρνείται να επέμβει. Όπως δε ανέφερε χαρακτηριστικά ένας σουηδός αστυνομικός, δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η μετανάστευση από χώρες με αντιλήψεις, ηθική, νόμους και κανόνες εντελώς αντίθετους από εκείνους της χώρας του.

Σύμφωνα τώρα με βρετανικές εφημερίδες, οι οπαδοί του Ισλάμ εργάζονται πυρετωδώς για να οικοδομήσουν ένα έθνος μέσα σε ένα έθνος, ένα κράτος εν κράτει, το οποίο θα κυβερνάται από το νόμο της Σαρία, χωρίς να λαμβάνεται καθόλου υπ’ όψιν το νομικό σύστημα της Μ. Βρετανίας (πηγή).

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Αμερική, ενώ εκεί το θέμα είναι τόσο σοβαρό που οι αρχές του Τέξας κατέθεσαν ένα νομοσχέδιο που απαγορεύει ρητά στα δικαστήρια να αγνοούν οποιοδήποτε αλλοδαπό νόμο όταν αποφασίζουν (πηγή). Εν τούτοις υπάρχει ήδη ένα ισλαμικό δικαστήριο στη χώρα που αποφασίζει για τις διαμάχες του αυξανόμενου μουσουλμανικού πληθυσμού, εφαρμόζοντας το νόμο της Σαρία (πηγή).

Επανερχόμενη στη Σουηδία, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, η UPS αποφάσισε να μην παραδίδει δέματα στις απαγορευμένες περιοχές, επειδή οι οδηγοί της αρνούνται να εισέλθουν φοβούμενοι για τη ζωή τους. Να είναι απλά ρατσιστές και ξενοφοβικοί; Νομίζω πως δύσκολα θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς κάτι τέτοιο για τη χώρα, η οποία χρόνια τώρα υποφέρει τα πάνδεινα από το μεταναστευτικό (άρθρο μου). Υπάρχουν πάντως ήδη τέσσερις κόκκινοι σταθμοί μετρό στη Στοκχόλμη. Δηλαδή επικίνδυνοι για όσους τους χρησιμοποιούν. Πού; Μα φυσικά στα γνωστά γκέτο της πόλης.

Θα μπορούσαν όλα αυτά να συμβούν στην Ελλάδα; Φοβάμαι πως είναι πολύ πιθανόν, ενώ η χώρα μας δεν έχει σήμερα καμία δυνατότητα προστασίας της απέναντι σε τέτοια ενδεχόμενα. Είμαι ρατσίστρια που με ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα; Ασφαλώς όχι, αφού απλά δεν κλείνω τα μάτια μου σε αυτά που πράγματι συμβαίνουν.

Γίνε Μέλος
Αγοράζοντας μια συνδρομή, στηρίζεται τη προσπάθειά μας και γίνεστε ενεργό μέλος της ομάδας μας (κίνημα). Θα λάβετε και τα δύο παρακάτω πλεονεκτήματα:

1. Θα μπορείτε να μελετάτε τα άρθρα/αναλύσεις χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις (χωρίς περισπασμούς δηλαδή).

2. Θα μπορείτε να τα εκτυπώνετε ή/και να τα αποθηκεύετε σε μορφή PDF (για να τα έχετε πάντα δικά σας).

Αντιαμβανόμαστε πως δεν μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής. Για το λόγο αυτό, όσοι από εσάς είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το όραμά μας, θα βοηθάτε και εκείνους που δεν μπορούν να συνδράμουν άμεσα.
×