Οι βρώμικοι κομματικοί πόλεμοι – The Analyst
Σχολιασμός Επικαιρότητας

Οι βρώμικοι κομματικοί πόλεμοι

.

Η μαζική φυγή των νέων δεν οφείλεται μόνο στην κρίση  αλλά, επίσης, στην απέχθεια τους όσον αφορά τα διεφθαρμένα ελληνικά κόμματα – στην ντροπή τους για την πολιτική της υποτέλειας, των υποκλίσεων, της δουλοπρέπειας και της διεθνούς ζητιανιάς που ασκούν μετά το 2009, καθώς επίσης στο μίσος τους εναντίον του κομματικού-πελατειακού κράτους.

.

Επικαιρότητα

Έχουμε αναφέρει πως τα κόμματα, με κάποιες εξαιρέσεις, έχουν εξελιχθεί σε εγκληματικές συμμορίες που πολεμούν χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς μεταξύ τους, με στόχο τη στυγνή εκμετάλλευση της χώρας – ενώ δεν διστάζουν φυσικά να συμμαχήσουν με τις δυνάμεις οικονομικής κατοχής, αρκεί να εξυπηρετεί τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, χωρίς να δίνουν καμία σημασία σε αυτά της πατρίδας τους και των Πολιτών της. Παράλληλα τα περισσότερα ΜΜΕ έχουν συνταχθεί χωρίς καμία ντροπή με κόμματα, με αποκλειστικό στόχο την επιβίωση ή/και τον πλουτισμό τους – χωρίς να δίνουν καμία σημασία στην αποστολή τους, η οποία δεν είναι άλλη από την αντικειμενική ενημέρωση των Πολιτών.

Φτάνουν ακόμη και στο σημείο του οικιοθελούς αυτοφώρου για να προβληθούν στους οπαδούς των κομμάτων που υπηρετούν ανερυθρίαστα, γνωρίζοντας πως η κοινωνία τάσσεται πάντοτε με το μέρος των θυμάτων και τα στηρίζει – θεωρώντας τους Έλληνες ως εκ τούτου ηλιθίους (με την οικειοθελή προσέλευση, οι κατηγορούμενοι αποενοχοποιούνται, αμέσως μετά θυματοποιούνται και στο τέλος ηρωοποιούνται). Δεν διστάζουν δε να διασύρουν την Ελλάδα διεθνώς, κατηγορώντας το δημόσιο για κατασπατάληση των χρημάτων που προσφέρει η ΕΕ για τη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος – προσφέροντας έτσι υπηρεσίες στους δανειστές, με την έννοια πως επιβεβαιώνουν δημόσια (η Δικαιοσύνη θα κρίνει εάν είναι τεκμηριωμένο ή όχι) ότι, η Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία βρίθει η διαφθορά, όπως έκανε ο κ. Παπανδρέου το 2009 με τα γνωστά οδυνηρά επακόλουθα.

Δεν διστάζουν ούτε να εμπλέξουν τους νόμους, την αστυνομία και τη Δικαιοσύνη στις βρώμικες μεταξύ τους συγκρούσεις – δίνοντας μία εικόνα εμφυλίου πολέμου που ασφαλώς επιδεινώνει τις όποιες προοπτικές εξόδου της χώρας από την κρίση, καθώς επίσης εξευτελίζοντας μας διεθνώς.

Με απλά λόγια τεκμηριώνουν το ρητό, σύμφωνα με το οποίο «βάζουμε τα χεράκια μας να βγάλουμε τα ματάκια μας» – σε μία χώρα που πολλοί έχουν μπερδέψει τις έννοιες της ελευθερίας του Τύπου με την διατεταγμένη υπηρεσία, τη Δημοκρατία με την ασυδοσία, τη φιλοπατρία με το φασισμό, την ανωμαλία με τη διαφορετικότητα, τον κομματισμό με την Πολιτική κοκ. Που οι πολλοί δεν κατανοούν πως πατριωτική είναι εκείνη η κυβέρνηση που στηρίζει τα συμφέροντα του κράτους και των Πολιτών του, χωρίς κανέναν εθνικισμό – ενώ η αντίθεση στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας δεν είναι φασιστική, αλλά πηγάζει από την απλή λογική πως ένα κράτος με το όνομα Μακεδονία είναι ισχυρότερο από μία περιοχή, η ονομασία της οποίας σταδιακά χάνεται.

Την ίδια στιγμή οι δημοσκοπήσεις τεκμηριώνουν πως μετά από τρία θηριώδη μνημόνια και την είσοδο μας στο επόμενο τεσσαρακονταετές, το εγκληματικό PSI που στηρίχθηκε κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ με το βρώμικο παιχνίδι τους (ανάλυση), το ξεπούλημα της χώρας, τη ληστεία των ιδιωτικών περιουσιακών στοιχείων με τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, την προδοσία του δημοψηφίσματος και της Μακεδονίας, τη χρεοκοπία των κομμάτων εξουσίας μέσω του ασύστολου τραπεζικού δανεισμού τους παρά τις κρατικές επιχορηγήσεις που υπερέβαιναν τα 400.000 € μηνιαία κοκ., οι Έλληνες συνεχίζουν να στηρίζουν τους διεφθαρμένους θύτες τους – ότι δηλαδή δεν έβαλαν ακόμη μυαλό μετά από οκτώ χρόνια βαθιάς κρίσης, επιμένοντας να διαιωνίζουν το κομματικό-πελατειακό κράτος και εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στη συγκεκριμένη γάγγραινα.

Στα πλαίσια αυτά, είναι μάλλον σωστό το ότι, η μαζική φυγή των νέων (ανάλυση) δεν οφείλεται μόνο στην κρίση – αλλά στην απέχθεια τους όσον αφορά τα διεφθαρμένα ελληνικά κόμματα, στην ντροπή τους για την πολιτική της υποτέλειας, των υποκλίσεων, της δουλοπρέπειας και της διεθνούς επαιτείας που ασκούν μετά το 2009, καθώς επίσης στο μίσος τους εναντίον του κομματικού-πελατειακού κράτους που κυριολεκτικά ορίζει τις ζωές των Πολιτών, χωρίς καμία αξιοκρατία και χωρίς κανέναν σεβασμό για τα δικαιώματα τους. Δεν είναι άλλωστε ανόητοι, ώστε να μη βλέπουν ποιοι εργάζονται στα γραφεία των πολιτικών ή στα υπουργεία, από την πλευρά των δημοσιογράφων, καθώς επίσης ποιοι στηρίζουν ποιους (tweet)  – οπότε κατανοούν πολύ καλά τους όρους του παιχνιδιού .

Το γεγονός δε, σύμφωνα με το οποίο τα κόμματα έχουν διαστρεβλώσει το αρχικό μας Σύνταγμα, «εμπλουτίζοντας» το με νόμους που εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα τους με έναν εντελώς απαράδεκτο τρόπο (άρθρο), είναι αρκετό για να εμφανίσει το μέγεθος της διαφθοράς τους – τεκμηριώνοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει μέλλον για εκείνους τους νέους στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν θέλουν να διαπλέκονται για να επιβιώσουν, αλλά να δημιουργήσουν και να παράγουν για να μεγαλουργήσουν.

Εύλογα λοιπόν αυτοί οι νέοι που εγκαταλείπουν μαζικά την Ελλάδα, δεν έχουν καμία πρόθεση να γυρίσουν πίσω, σε πλήρη αντίθεση με τους οικονομικούς μετανάστες προηγουμένων εποχών – κάτι που σημαίνει ότι, ο ελληνικός πληθυσμός θα αλλοιωθεί ανεπιστρεπτί σε βάθος χρόνου, με τη χώρα να παραμένει υπό διαρκή κατοχή και με τους Πολίτες της εξαθλιωμένους, φθηνούς σκλάβους χρέους, χωρίς περιουσιακά στοιχεία και χωρίς καθόλου δικαιώματα.

Όσον αφορά δε τους συνταξιούχους που μονοπωλούν τις δημόσιες συζητήσεις, δυστυχώς δεν κατανοούν πως οι νέοι που πληρώνουν τις συντάξεις τους μετά τη ληστεία των ασφαλιστικών τους ταμείων από τις κυβερνήσεις που οι ίδιοι ψήφιζαν, δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να το κάνουν όταν κανένας δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον τους – οπότε οι συντάξεις τους θα συνεχίσουν να μειώνονται νομοτελειακά, όσες υποσχέσεις και αν τους δίνει το κομματικό κράτος για να εξασφαλίσει τις ψήφους τους.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Γίνε Μέλος
Αγοράζοντας μια συνδρομή, στηρίζεται τη προσπάθειά μας και γίνεστε ενεργό μέλος της ομάδας μας (κίνημα). Θα λάβετε και τα δύο παρακάτω πλεονεκτήματα:

1. Θα μπορείτε να μελετάτε τα άρθρα/αναλύσεις χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις (χωρίς περισπασμούς δηλαδή).

2. Θα μπορείτε να τα εκτυπώνετε ή/και να τα αποθηκεύετε σε μορφή PDF (για να τα έχετε πάντα δικά σας).

Αντιαμβανόμαστε πως δεν μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής. Για το λόγο αυτό, όσοι από εσάς είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το όραμά μας, θα βοηθάτε και εκείνους που δεν μπορούν να συνδράμουν άμεσα.
×
Don`t copy text!