Το ενδεχόμενο σκάνδαλο των 694 δις € – The Analyst
Σχολιασμός Επικαιρότητας

Το ενδεχόμενο σκάνδαλο των 694 δις €

 

Εάν διαβάσει κανείς την έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επί του απολογισμού των εσόδων του κράτους για το έτος 2015 (πηγή), θα του δημιουργηθούν πάρα πολλές απορίες – κυρίως από τη σελίδα 15 και μετά. Ειδικά όταν μελετήσει τον πίνακα που ακολουθεί, με τα 694 δις €  στη μία πλευρά του, καθώς επίσης τα 650 δις € στην άλλη.

Πόσο μάλλον όταν διαβάσει τις παρακάτω σημειώσεις, σύμφωνα με τις οποίες ζητήθηκε από τον ΟΔΔΗΧ αναλυτική κατάσταση των φορέων που συμμετέχουν στο βραχυπρόθεσμο δανεισμό, χωρίς όμως ο ΟΔΔΗΧ να παρέχει επαρκή πληροφόρηση στο Ελεγκτικό Συνέδριο – κάτι που προφανώς δεν αρμόζει σε ευνομούμενα κράτη.

Κατά την άποψη μου πάντως είναι περιττά τα σχόλια, αφού αρκούν οι παραπάνω εικόνες, καθώς επίσης η ανάγνωση της έκθεσης για να καταλάβει κανείς πως κυβερνάται η Ελλάδα – όπως και τις μελλοντικές της προοπτικές, ειδικά όσον αφορά τη διεξαγωγή επενδύσεων.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Discover more from The Analyst

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading