Το ενδεχόμενο σκάνδαλο των 694 δις € – The Analyst
Σχολιασμός Επικαιρότητας

Το ενδεχόμενο σκάνδαλο των 694 δις €

 

Εάν διαβάσει κανείς την έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επί του απολογισμού των εσόδων του κράτους για το έτος 2015 (πηγή), θα του δημιουργηθούν πάρα πολλές απορίες – κυρίως από τη σελίδα 15 και μετά. Ειδικά όταν μελετήσει τον πίνακα που ακολουθεί, με τα 694 δις €  στη μία πλευρά του, καθώς επίσης τα 650 δις € στην άλλη.

Πόσο μάλλον όταν διαβάσει τις παρακάτω σημειώσεις, σύμφωνα με τις οποίες ζητήθηκε από τον ΟΔΔΗΧ αναλυτική κατάσταση των φορέων που συμμετέχουν στο βραχυπρόθεσμο δανεισμό, χωρίς όμως ο ΟΔΔΗΧ να παρέχει επαρκή πληροφόρηση στο Ελεγκτικό Συνέδριο – κάτι που προφανώς δεν αρμόζει σε ευνομούμενα κράτη.

Κατά την άποψη μου πάντως είναι περιττά τα σχόλια, αφού αρκούν οι παραπάνω εικόνες, καθώς επίσης η ανάγνωση της έκθεσης για να καταλάβει κανείς πως κυβερνάται η Ελλάδα – όπως και τις μελλοντικές της προοπτικές, ειδικά όσον αφορά τη διεξαγωγή επενδύσεων.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Γίνε Μέλος
Αγοράζοντας μια συνδρομή, στηρίζεται τη προσπάθειά μας και γίνεστε ενεργό μέλος της ομάδας μας (κίνημα). Θα λάβετε και τα δύο παρακάτω πλεονεκτήματα:

1. Θα μπορείτε να μελετάτε τα άρθρα/αναλύσεις χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις (χωρίς περισπασμούς δηλαδή).

2. Θα μπορείτε να τα εκτυπώνετε ή/και να τα αποθηκεύετε σε μορφή PDF (για να τα έχετε πάντα δικά σας).

Αντιαμβανόμαστε πως δεν μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής. Για το λόγο αυτό, όσοι από εσάς είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το όραμά μας, θα βοηθάτε και εκείνους που δεν μπορούν να συνδράμουν άμεσα.
×
Don`t copy text!