Το ενδεχόμενο σκάνδαλο των 694 δις € – The Analyst

Το ενδεχόμενο σκάνδαλο των 694 δις €

Email this page.
Print Friendly, PDF & Email

 

Εάν διαβάσει κανείς την έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επί του απολογισμού των εσόδων του κράτους για το έτος 2015 (πηγή), θα του δημιουργηθούν πάρα πολλές απορίες – κυρίως από τη σελίδα 15 και μετά. Ειδικά όταν μελετήσει τον πίνακα που ακολουθεί, με τα 694 δις €  στη μία πλευρά του, καθώς επίσης τα 650 δις € στην άλλη.

Πόσο μάλλον όταν διαβάσει τις παρακάτω σημειώσεις, σύμφωνα με τις οποίες ζητήθηκε από τον ΟΔΔΗΧ αναλυτική κατάσταση των φορέων που συμμετέχουν στο βραχυπρόθεσμο δανεισμό, χωρίς όμως ο ΟΔΔΗΧ να παρέχει επαρκή πληροφόρηση στο Ελεγκτικό Συνέδριο – κάτι που προφανώς δεν αρμόζει σε ευνομούμενα κράτη.

Κατά την άποψη μου πάντως είναι περιττά τα σχόλια, αφού αρκούν οι παραπάνω εικόνες, καθώς επίσης η ανάγνωση της έκθεσης για να καταλάβει κανείς πως κυβερνάται η Ελλάδα – όπως και τις μελλοντικές της προοπτικές, ειδικά όσον αφορά τη διεξαγωγή επενδύσεων.

Ανοιχτή Συνδρομή
Εμείς την ορεξη και την εργατικότητα την έχουμε. ‘Οραμα διαθέτουμε. Γνώσεις αρκετές. Στηρίξτε τη προσπάθειά μας να γίνουμε ο καταλύτης, για τη συλλογική εξέλιξη της κοινωνίας και της χώρας μας.
*Σχεδιάζουμε να "ανταμείψουμε" τους Συνδρομητές μας σύντομα για την υποστήριξή τους.
Αντιαμβανόμαστε πως δεν μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής. Για το λόγο αυτό, όσοι από εσάς είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το όραμά μας, θα βοηθάτε και εκείνους που δεν μπορούν να συνδράμουν άμεσα.
×