Το τέλος του Bitcoin; – The Analyst

Το τέλος του Bitcoin;

Email this page.
Print Friendly, PDF & Email

Η κερδοσκοπική φούσκα, όπου έφτασε ακόμη και στα 20.000 $ έχει τελειώσει – ενώ θα σπάσει όταν δεν θα υπάρχουν πια καινούργιοι αγοραστές, εκτός εάν βρεθούν νέες χρήσεις του κώδικα του.

.

Επενδύσεις & Αγορές

Παρομοιάζοντας κανείς τα κρυπτονομίσματα με έναν ιό όπως οι αναλυτές της Barkley’s, ο οποίος εξαπλώνεται για εκείνο το χρονικό διάστημα που δεν είναι γνωστός στην πλειοψηφία των ανθρώπων οπότε δεν παίρνουν τα μέτρα τους για να προστατευθούν, ενώ υποχωρεί όταν οι περισσότεροι τον έχουν πια μάθει, τότε η εποχή των Bitcoin’s έχει φτάσει πράγματι στο τέλος της – αφού οι έρευνες έχουν αποδείξει τα εξής:

(α) Στη Νότια Κορέα είναι γνωστό στο 90% του πληθυσμού, το 26% το έχει αγοράσει έστω και μία φορά, ενώ μόλις το 8% είναι ακόμη ιδιοκτήτες του.

(β) Στην Ιαπωνία  είναι γνωστό στο 88% του πληθυσμού, το 5% το έχει αγοράσει έστω και μία φορά, ενώ μόλις το 2,7% είναι ακόμη ιδιοκτήτες του.

(γ) Στον Καναδά είναι γνωστό στο 64% του πληθυσμού και μόλις το 2,9% είναι ακόμη ιδιοκτήτες του – ενώ στη Μ. Βρετανία το γνωρίζει το 91% των ανθρώπων.

Συμπερασματικά λοιπόν το Bitcoin ως ιός έχει έλθει σε επαφή με την πλειοψηφία των βιομηχανικών κρατών, μόνο ένα μέρος της μολύνθηκε (αυτοί που το αγόρασαν), ενώ οι περισσότεροι έχουν πια θεραπευθεί – αφού οι ιδιοκτήτες του είναι πολύ λίγοι.

Ως εκ τούτοι η κερδοσκοπική φούσκα, όπου έφτασε ακόμη και στα 20.000 $ (γράφημα) έχει τελειώσει – ενώ θα σπάσει όταν δεν θα υπάρχουν πια καινούργιοι αγοραστές, εκτός εάν βρεθούν νέες χρήσεις του κρυπτογραφημένου κώδικα του. Εν προκειμένω ταιριάζει απόλυτα η θεωρεία των μεγάλων ανόητων – την οποία έχουμε ήδη αναλύσει (πηγή).

Ανοιχτή Συνδρομή
Εμείς την ορεξη και την εργατικότητα την έχουμε. ‘Οραμα διαθέτουμε. Γνώσεις αρκετές. Στηρίξτε τη προσπάθειά μας να γίνουμε ο καταλύτης, για τη συλλογική εξέλιξη της κοινωνίας και της χώρας μας.
*Σχεδιάζουμε να "ανταμείψουμε" τους Συνδρομητές μας σύντομα για την υποστήριξή τους.
Αντιαμβανόμαστε πως δεν μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής. Για το λόγο αυτό, όσοι από εσάς είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το όραμά μας, θα βοηθάτε και εκείνους που δεν μπορούν να συνδράμουν άμεσα.
×