Δ.Τ – CRETA FARMS – ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ – The Analyst
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δ.Τ – CRETA FARMS – ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

.

Το μόνο χοιρινό στον κόσμο που τρέφεται με ελαιόλαδο, ήρθε από την CRETA FARMS!

Για πρώτη φορά, επώνυμο χοιρινό στην Ελλάδα με τη σφραγίδα ποιότητας και προέλευσης της μεγαλύτερης φάρμας της χώρας που στοχεύει σε μερίδιο 8% της συνολικής αγοράς χοιρινού κρέατος

Αθηνά , 1 Ιουνίου 2017 – Mία καινούρια κατηγορία ανοίγει για ακόμα μία φορά, η σειρά Εν Ελλάδι της CRETA FARMS με τη δημιουργία του μοναδικού χοιρινού στον κόσμο που τρέφεται με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο!

CRETA FARMS - ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - POSTER_LΗ CRETA FARMS, ως ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα και μέλος των European Pig Producers – των μεγαλύτερων παραγωγών χοιρινού στην Ευρώπη – δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός της αγοράς του νωπού κρέατος με ακόμα μία καινοτομία! Σε μία χώρα που η προτίμηση στο χοιρινό κρέας ξεπερνάει τα 610εκ. (χονδρική), η CRETA FARMS παρουσιάζει το «χοιρινό Εν Ελλάδι» ειδικής εκτροφής, ένα νέο προϊόν, αποτέλεσμα 4ετούς έρευνας και ανάπτυξης, με ελληνική προέλευση και κρητική καταγωγή. Σε μία τόσο σημαντική αγορά, όπως αυτή του νωπού χοιρινού, η εταιρία στοχεύει σε συνολικό μερίδιο 8% ώστε να μπορέσει να μιλήσει για την επιτυχία αυτού του νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξαχθεί τον τελευταίο χρόνο για την αγορά χοιρινού κρέατος, 9 στους 10 έλληνες αγοράζουν κρέας θεωρώντας ότι είναι ντόπιο, ενώ το 75% είναι εισαγόμενο. Η CRETA FARMS με γνώμονα τα βασικά κριτήρια του Έλληνα καταναλωτή στην επιλογή του χοιρινού, όπως την ποιότητα (63,4%), τη σχέση εμπιστοσύνης (55,9%) και τις τιμές (29,5%) έδρασε με καινοτομία, παράγοντας ένα εγγυημένα ελληνικό κρέας με 100% κρητική καταγωγή.

Οι συγκεκριμένοι χοίροι που βρίσκονται στην καθετοποιημένη μονάδα χοιρινού κρέατος, στις εγκαταστάσεις της CRETA FARMS στο Ρέθυμνο της Κρήτης, εκτρέφονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, και 100% φυτικές τροφές πλούσιες σε Ω3 και φυσικά αντιοξειδωτικά, όπως χαρούπι, κρητικά βότανα (ρίγανη, θυμάρι, φασκόμηλο, αλαδανιά) καθώς και εσπεριδοειδή.  Όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά δημιουργούν μια παραδοσιακή εκτροφή, που βελτιώνει όχι μόνο την υγεία του ζώου, αλλά και τα διατροφικά χαρακτηριστικά του κρέατος, προσφέροντας ένα βελτιστοποιημένο προϊόν. Το χοιρινό Εν Ελλάδι είναι μοναδικά νόστιμο και ανταγωνιστικό γιατί διαφέρει η διατροφή του.

Η CRETA FARMS με αυτή την καινοτομία έρχεται να δώσει λύση στην ανάγκη του καταναλωτή για εγγυημένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ προϊόν, καλό χοιρινό κρέας, από μία εταιρία που έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να μιλήσει για προέλευση και ποιότητα. Περνώντας 47 στάδια ελέγχου, η CRETA FARMS εγγυάται για το χοιρινό από τη γέννηση του μέχρι το ράφι και τον πάγκο επιλεγμένων σουπερ μάρκετ. Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα σε μία ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με το συμβατικό κρέας να έχει στο καθημερινό του πιάτο ποιοτικό και εγγυημένα ελληνικό ζουμερό κρέας σε μεγάλη ποικιλία. Μπορεί να ανακαλύψει διαφορετικές κοπές σε χύμα κρέας, αλλά και μία ποικιλία συσκευασμένων: μπριζόλα, πανσέτα, σνίτσελ, σουβλάκια, μπιφτέκι πλήρες και άπαχο, τηγανιά μεθυσμένη, μαριναρισμένο ρολό, λουκάνικο νωπό, πλήρες και άπαχο.

Ο κος. Κωνσταντίνος Δομαζάκης, Αντιπρόεδρος και  Διευθύνων Σύμβουλος CRETA FARMS δήλωσε: «Το σημαντικότερο που έχουμε καταφέρει όλοι μαζί στην CRETA FARMS είναι να δημιουργούμε προϊόντα που όχι μόνο έχουν καλύτερη θρεπτική αξία αλλά και μοναδική γεύση! Αυτή ακριβώς τη διαφορά θα καταλάβετε όταν δοκιμάσετε το Εν Ελλάδι χοιρινό ειδικής εκτροφής. Και η διαφορά αυτή οφείλεται στη διατροφή του! Για πρώτη φορά στον κόσμο, χοιρινό με ελαιόλαδο που δεν μυρίζει, είναι πιο ζουμερό, πιο μαλακό και παράγεται αποκλειστικά στις υπερσύγχρονα καθετοποιημένες μονάδες της εταιρίας».

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι – περήφανοι μπορώ να πω – γιατί για ακόμα μία φορά μπορούμε να εγγυηθούμε για την προέλευση και την ποιότητα ενός καινούριου προϊόντος που προσφέρουμε στους καταναλωτές: 100% ελληνικό χοιρινό με κρητική καταγωγή. Με την ίδια σιγουριά εγγυώμαι για τη μοναδικότητα της γεύσης. Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων είναι αυτή που μας βοηθάει να πηγαίνουμε μπροστά, που μας δίνει πίστη να δημιουργούμε καινοτομίες. Έτσι, εύχομαι να σας κερδίσει όπως κέρδισε εμάς!» συμπληρώνει ο Εμμανουήλ Δομαζάκης, Πρόεδρος της CRETA FARMS.

Το χοιρινό Εν Ελλάδι της CRETA FARMS είναι νόστιμο,

τρυφερό και εγγυημένα Ελληνικό!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ!

***

Η CRETA FARMS, αποτελεί σήμερα τον ηγέτη στην αγορά αλλαντικών και το μεγαλύτερο παραγωγό χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα. Η εταιρεία παράγει καινοτόμα, υψηλής διατροφικής αξίας σειρά αλλαντικών Εν Ελλάδι με την ξεχωριστή γεύση που μόνο το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μπορεί να προσφέρει. Στόχος της CRETA FARMS είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα, στηριζόμενα στις 17 παγκοσμίως κατοχυρωμένες πατέντες, που ενισχύουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.