Πετρούνιας, το χρυσό παιδί της Ελλάδας ξανά νικητής – The Analyst
Σχολιασμός Επικαιρότητας

Πετρούνιας, το χρυσό παιδί της Ελλάδας ξανά νικητής

.

Πετρούνιας, το χρυσό παιδί της Ελλάδας ξανά νικητής

Το να κερδίζει κανείς ένα χρυσό μετάλλιο, είναι ασφαλώς μία μεγάλη επιτυχία – εκτός από τη μέγιστη όλων των τιμών. Όταν όμως πρόκειται για έναν αθλητή της Ελλάδας της κρίσης που ασκείται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, από κάποιον εξαιρετικό προπονητή με καταγωγή τη Ζάκυνθο, το Δημήτρη Ράφτη, τότε είναι ένας πολύ μεγάλος άθλος – ένα κατόρθωμα που τεκμηριώνει τις δυνατότητες που έχουν οι Έλληνες να πετύχουν θαύματα, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, αρκεί να έχουν το πείσμα, την επιμονή και τη θέληση του χρυσού Ολυμπιονίκη μας.

4

Στους πανευρωπαϊκούς αγώνες της Ρουμανίας ο Λευτέρης Πετρούνιας (φωτογραφία με τον προπονητή του κ. Ράφτη), κέρδισε το τρίτο κατά σειρά χρυσό μετάλλιο, μετά το Μονπελιέ το 2015 και τη Βέρνη το 2016 – ενώ είναι ο δεύτερος που κατάφερε να αποκτήσει τρία συνεχόμενα χρυσά στους κρίκους, αποδεικνύοντας πως οι δυνατότητες του είναι εξαιρετικές. Δεν πρόκειται όμως μόνο για έναν προικισμένο αθλητή αλλά, επίσης, για έναν θαυμάσιο άνθρωπο, ο οποίος αγαπάει όσο τίποτα άλλο αυτό που κάνει – γεγονός που το διακρίνει κανείς αμέσως όταν συναντάται μαζί του.

Τα θερμά συγχαρητήρια μας στο χρυσό παιδί της Ελλάδας, το οποίο κατάφερε ακόμη μία φορά να μας κάνει υπερήφανους – καθώς επίσης να μας πείσει ότι, πάντοτε υπάρχει μέλλον για μία χώρα που έχει τέτοιους νέους.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Γίνε Μέλος
Αγοράζοντας μια συνδρομή, στηρίζεται τη προσπάθειά μας και γίνεστε ενεργό μέλος της ομάδας μας (κίνημα). Θα λάβετε και τα δύο παρακάτω πλεονεκτήματα:

1. Θα μπορείτε να μελετάτε τα άρθρα/αναλύσεις χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις (χωρίς περισπασμούς δηλαδή).

2. Θα μπορείτε να τα εκτυπώνετε ή/και να τα αποθηκεύετε σε μορφή PDF (για να τα έχετε πάντα δικά σας).

Αντιαμβανόμαστε πως δεν μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής. Για το λόγο αυτό, όσοι από εσάς είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το όραμά μας, θα βοηθάτε και εκείνους που δεν μπορούν να συνδράμουν άμεσα.
×
Don`t copy text!