Νέος Εμπορικός Διευθυντής στη Μαρινόπουλος Α.Ε. – The Analyst
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Νέος Εμπορικός Διευθυντής στη Μαρινόπουλος Α.Ε.

ΔΤ - KARAKITSOSΠέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015– Τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Μαρινόπουλος Α.Ε., αναλαμβάνει ο Φοίβος Καρακίτσος, μετά την αποχώρηση του προκατόχου του, Γιώργου Δέδε.

Παράλληλα με τη νέα επιτελική θέση του στο μεγαλύτερο  λιανεμπορικό όμιλο της χώρας, ο  Φοίβος Καρακίτσος  θα αποτελεί και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Ο νέος Εμπορικός Διευθυντής, ασκούσε μέχρι πρότινος χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΡΟΝΟΣ – Ν.ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ Α.Ε.Β.Ε. του  Νομού Αχαΐας, ενώ είχε παραμείνει στην εταιρεία σε θέση ειδικού συμβούλου μετά την εξαγορά της από τη Μαρινόπουλος Α.Ε.

Ο Φοίβος Καρακίτσος έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομία στο Clayton University, ενώ διαθέτει μακρά εμπειρία σε σημαντικές θέσεις, στον κλάδο του εμπορίου και του λιανικού εμπορίου. Ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος στον Όμιλο των οικογενειακών επιχειρήσεων το 2001 ενώ είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αχαΐας από το 1995. Τη διετία 2004-2006 συνεργάστηκε με την ιταλική εταιρεία SISA Italy SpA και τη METRO International S.A. ως Consigliere στην απόπειρα του ιταλικού ομίλου, σε συνεργασία με το γερμανικό κολοσσό χονδρικών πωλήσεων, να εδραιωθούν στην Ελλάδα. To 2005 πρωτοστάτησε στη δημιουργία της ΑΓΓΕΛΟΣ Α.Ε., εταιρείας που ασχολείται με το Direct Promotion και την ίδια χρονιά δημιούργησε τα πολυκαταστήματα παιχνιδιών Panda. Συμμετείχε στην Επιτροπή Αγορών του ομίλου Super Market ΕΛΟΜΑΣ και αρθρογραφεί συχνά σε εφημερίδες.

.

.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Γίνε Μέλος
Αγοράζοντας μια συνδρομή, στηρίζεται τη προσπάθειά μας και γίνεστε ενεργό μέλος της ομάδας μας (κίνημα). Θα λάβετε και τα δύο παρακάτω πλεονεκτήματα:

1. Θα μπορείτε να μελετάτε τα άρθρα/αναλύσεις χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις (χωρίς περισπασμούς δηλαδή).

2. Θα μπορείτε να τα εκτυπώνετε ή/και να τα αποθηκεύετε σε μορφή PDF (για να τα έχετε πάντα δικά σας).

Αντιαμβανόμαστε πως δεν μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής. Για το λόγο αυτό, όσοι από εσάς είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το όραμά μας, θα βοηθάτε και εκείνους που δεν μπορούν να συνδράμουν άμεσα.
×
Don`t copy text!