Στρατηγική Συμμαχία Weber Shandwick – efrata – The Analyst
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Στρατηγική Συμμαχία Weber Shandwick – efrata

Συνεργασία μέσω αφομοίωσης

Weber shandwickΧαλάνδρι, 1 Σεπτεμβρίου 2015– Η Weber Shandwick αφομοιώνει την efrata η οποία, ενώ διατηρεί τη νομική της μορφή, παραχωρεί το σύνολο των πελατών της στη Weber Shandwick, ηγέτιδα εταιρεία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων παγκοσμίως.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της efrata  Ιάκωβος Αντώνιος Αρμάος αναλαμβάνει το ρόλο του Senior Executive Counselor  και πλέον θα ανήκει στην οικογένεια της Weber Shandwick, ενώ τον ακολουθεί και η επικεφαλής του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της efrata,  Λίλα Γουλέα ως Senior Account Manager.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick Δημήτρης Μιχόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε, με ιδιαίτερη τιμή, τους πελάτες της efrata στην οικογένεια της Weber Shandwick. Μαζί με τον Ιάκωβο, τη Λίλα και όλη την ομάδα μας, θα εργαστούμε με πάθος για να ικανοποιήσουμε πλήρως τις  ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Engaging, always.

Ταυτόχρονα ανοίγουμε και νέους δρόμους ανάπτυξης που  μας εξασφαλίζουν τον απαραίτητο οπτιμισμό για ακόμα περισσότερη δημιουργικότητα, ανταγωνιστικότητα, ευελιξία και προσήλωση στις απαιτήσεις του συνόλου του επιτίμου πελατολογίου μας. Η  ισχυρή ανάπτυξη που πετυχαίνει η Weber Shandwick στην Ελλάδα  τη διετία 2014 – 2015 αποτελεί το καλύτερο κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη.

Επενδύουμε στο μέλλον της εταιρείας μας.

Επενδύουμε στο μέλλον του κλάδου μας».

 

Σχετικά με τη Weber Shandwick

Η Weber Shandwick είναι κορυφαία εταιρία παγκόσμιας Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Engagement σε 75 πόλεις, σε 34 χώρες, με δραστηριότητες που εκτείνονται σε 123 πόλεις, σε 81 χώρες. Η πολυποίκιλη ομάδα της εταιρίας που απαρτίζεται από σχεδιαστές στρατηγικής, αναλυτές, παραγωγούς, designers, developers και campaign activators έχει αποσπάσει τα πλέον σημαντικά βραβεία παγκοσμίως για τις καινοτόμες και δημιουργικές προσεγγίσεις της αλλά και έργο που αποφέρει σημαντικό επιχειρηματικό αποτέλεσμα για τους πελάτες της. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι διακρίσεις της Weber Shandwick ως Ad Age A-List Agency το 2014 και 2015, PRWeek’s 2015 Global Agency of the Year και The Holmes Report’s 2014 Global Agency of the Year. Σε συνεργασία με τη θυγατρική της Prime, η Weber Shandwick έχει κερδίσει 25 βραβεία Cannes Lions από το 2009, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως «Best Place to Work by Ad Age για το 2014» και PRWeek για το 2013 & 2014». Η εταιρία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως consumer marketing, corporate reputation, healthcare, technology, public affairs, financial services, corporate social responsibility, financial communications and crisis management, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ανά περίπτωση κοινωνική, ψηφιακή και αναλυτική μεθοδολογία. Η Weber Shandwick είναι μέρος του Interpublic Group (NYSE: IPG). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.webershandwick.gr.

.

.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Γίνε Μέλος
Αγοράζοντας μια συνδρομή, στηρίζεται τη προσπάθειά μας και γίνεστε ενεργό μέλος της ομάδας μας (κίνημα). Θα λάβετε και τα δύο παρακάτω πλεονεκτήματα:

1. Θα μπορείτε να μελετάτε τα άρθρα/αναλύσεις χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις (χωρίς περισπασμούς δηλαδή).

2. Θα μπορείτε να τα εκτυπώνετε ή/και να τα αποθηκεύετε σε μορφή PDF (για να τα έχετε πάντα δικά σας).

Αντιαμβανόμαστε πως δεν μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής. Για το λόγο αυτό, όσοι από εσάς είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το όραμά μας, θα βοηθάτε και εκείνους που δεν μπορούν να συνδράμουν άμεσα.
×
Don`t copy text!