Συνδέσμος Εξαγωγέων Κρήτης – Συνέδριο Greek Exports Forum 2014 – The Analyst
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Συνδέσμος Εξαγωγέων Κρήτης – Συνέδριο Greek Exports Forum 2014

Συνέδριο-Greek-Exports-Forum-2014,-Συνδέσμου-Εξαγωγέων-Κρήτης,-κος-Αλκιβιάδης-Καλαμπόκης-2Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο Greek Exports Forum 2014, το οποίο διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και η Ethos Media, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Κορύφωση του Συνεδρίου αποτέλεσε η απονομή των εξαγωγικών βραβείων Greek Export Awards 2014.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, κος Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, είχε τη χαρά και την τιμή να παραλάβει για λογαριασμό του ΣΕΚ την «Τιμητική Διάκριση της ΕΝΔΥ ΟΕΥ σε φορέα». Η κορυφαία αυτή διάκριση ως ο πιο δυναμικός φορέας υποστήριξης των εξαγωγέων για το 2014, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης και τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν, καθώς αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που έχουν καταβάλει από την ίδρυσή του φορέα  για την προώθηση της εξωστρέφειας των Κρητικών επιχειρήσεων και τη διεθνοποίησή τους.

Το βραβείο παρέδωσε στον Πρόεδρο του ΣΕΚ ο κος Δούκας Μαρινόπουλος, Εμπορικός μας Ακόλουθος στην Κωνσταντινούπολη και πρώην Πρόεδρος της ΕΝΔΥ ΟΕΥ. Ο κος Καλαμπόκης, κατά την παραλαβή του βραβείου του, αφού ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές για την τιμητική αυτή διάκριση, δήλωσε: «Ο ΣΕΚ έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια ότι υπάρχουν τρόποι και στρατηγικές για την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών, αρκεί να υπάρχει όραμα, εργατικότητα, υπομονή και επιμονή για την κατάκτηση του τελικού στόχου. Ήταν ο πρώτος Σύνδεσμος που κατάφερε να ενώσει όλες τις δυνάμεις της Περιφέρειας Κρήτης ούτως ώστε να υπάρχει μία συντονισμένη παρουσία όλων των εξαγωγέων της Κρήτης στα διεθνή γεγονότα, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του Περιφερειακού Marketing».

Ο κος Καλαμπόκης έκλεισε την ευχαριστήρια ομιλία του, λέγοντας: «Η βράβευση αυτή συμπίπτει με τα 20 χρόνια που ο ΣΕΚ, ένας από τους πιο δυναμικούς περιφερειακούς συνδέσμους στην Ελλάδα, είναι σταθερά δίπλα στις ανάγκες των εξαγωγέων της Κρήτης. Επίσης, συμπίπτει με το γεγονός ότι η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη διαχρονικά για τις Κρητικές εξαγωγές. Οι στόχοι του είναι πάντα η εξωστρέφεια, η στήριξη των επιχειρήσεων – μελών του στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τις διεθνείς αγορές και η υποστήριξη της συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων στο εξαγωγικό εμπόριο».

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, μέσα από την οργάνωση ενισχυτικών δράσεων, προωθεί τα προϊόντα της Κρήτης στις διεθνείς αγορές, με γνώμονα πάντα το συγκρητισμό. Η ενδυνάμωση της εξωστρέφειας των Κρητικών επιχειρήσεων με συνέχεια και συνέπεια αποτελεί πρωταρχικό σκοπό του ΣΕΚ, ο οποίος συνεχίζει τις ενέργειές του για την περαιτέρω αύξηση των Κρητικών εξαγωγών.

.

Συνέδριο-Greek-Exports-Forum-2014,-Συνδέσμου-Εξαγωγέων-Κρήτης,-κος-Αλκιβιάδης-Καλαμπόκης


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Γίνε Μέλος
Αγοράζοντας μια συνδρομή, στηρίζεται τη προσπάθειά μας και γίνεστε ενεργό μέλος της ομάδας μας (κίνημα). Θα λάβετε και τα δύο παρακάτω πλεονεκτήματα:

1. Θα μπορείτε να μελετάτε τα άρθρα/αναλύσεις χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις (χωρίς περισπασμούς δηλαδή).

2. Θα μπορείτε να τα εκτυπώνετε ή/και να τα αποθηκεύετε σε μορφή PDF (για να τα έχετε πάντα δικά σας).

Αντιαμβανόμαστε πως δεν μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής. Για το λόγο αυτό, όσοι από εσάς είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το όραμά μας, θα βοηθάτε και εκείνους που δεν μπορούν να συνδράμουν άμεσα.
×
Don`t copy text!