Ζυθογνωσία 2014 – η πρώτη έκθεση για μικροζυθοποιίες και άλλες μπίρες υψηλής ποιότητας! – The Analyst
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ζυθογνωσία 2014 – η πρώτη έκθεση για μικροζυθοποιίες και άλλες μπίρες υψηλής ποιότητας!

Ζυθογνωσία 2014

Η Ζυθογνωσία συγκεντρώνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον ίδιο χώρο τις μικροζυθοποιίες της χώρας καθώς και μερικές από τις πιο εκλεκτές και δημοφιλείς μπίρες εισαγωγής. Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά σας όλες αυτές τις συναρπαστικές γεύσεις και να αποδομήσουμε τον μύθο που θέλει η κατανάλωση της μπίρας να γίνεται μόνο το καλοκαίρι.

Η μικροζυθοποιία, που τα τελευταία χρόνια εξαπλώνεται ραγδαία σε όλη την Ελλάδα, είναι ένα καταπληκτικό φαινόμενο που φέρνει τα πάνω κάτω στο χώρο της μπίρας. Σε μερικά χρόνια θα έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ δεκάδων, ίσως και εκατοντάδων, ελληνικών ζύθων γιατί είναι μέρος αναπόσπαστο της φιλοσοφίας της μικροζυθοποιίας να δημιουργεί συνέχεια νέα προϊόντα.

Ταυτόχρονα, οι παλιές και εδραιωμένες μπίρες, μπίρες ιστορικές και αγαπημένες συνεχίζουν να μας γοητεύουν και να μας παρασύρουν στο μαγικό τους κόσμο. Για τον λόγο αυτό, η Ζυθογνωσία δεν είναι εκθέση μόνο για μικροζυθοποιίες αλλά για όλες τις καλές μπίρες, τις μπίρες εκείνες που μας ταξιδεύουν γευστικά και που έχουν πολλά να πουν.

Η εταιρεία Vinetum, που έφερε στην Ελλάδα τις εκθέσεις για το κρασί, εφαρμόζει τώρα την τεχνογνωσία της στην μπίρα, ένα προϊόν εξίσου ευγενές με το κρασί, με αντίστοιχα πλούσια ιστορία και κουλτούρα.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στην Αίγλη Ζαππείου, στο κέντρο της Αθήνας, και να απολαύσετε μαζί μας τις πιο όμορφες και συναρπαστικές μπίρες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

.

Ζυθογνωσία

.

.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Don`t copy text!