Διάθεση καλοκαιριού από τη Μαρινόπουλος Α.Ε. με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70% – The Analyst
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Διάθεση καλοκαιριού από τη Μαρινόπουλος Α.Ε. με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70%

 Μαρινόπουλος 1

14 Ιουλίου 2014 – Με μοναδικές προσφορές που φτάνουν έως και το 70% και αφορούν μια ευρεία γκάμα αγαθών καθημερινής ανάγκης, αλλά και τα εποχικά – καλοκαιρινά προϊόντα διακοπών, υποδέχεται, φέτος,  η Μαρινόπουλος Α.Ε. την περίοδο των θερινών εκπτώσεων από 14 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της με τον πιο έμπρακτο τρόπο!

Η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στα καταστήματα Carrefour αλλάζει τη διάθεση των καταναλωτών, μετατρέποντας την επίσκεψή τους όχι μόνο σε μία υπέροχη εμπειρία αγορών, αλλά στην απόλυτη προετοιμασία διακοπών εκτός ή εντός πόλης, στο βουνό ή στη θάλασσα!

Από 14 έως 26 Ιουλίου 2014, η Μαρινόπουλος Α.Ε. υλοποιεί εκπτώσεις τιμών έως και 60% σε μια ευρεία γκάμα φρέσκων και τυποιημένων τροφίμων, αλλά  και προϊόντων υγιεινής και καθαριότητας. Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να  κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express επωφελούμενοι από τις χαμηλές τιμές και δημιουργώντας καθημερινές ευκαιρίες απόλαυσης με φίλους στο σπίτι ή στις διακοπές.

.

Μαρινόπουλος 2

 .

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ με ιδέες και προσφορές για μικρούς και μεγάλους! Με μαγιώ και καλοκαιρινά ρούχα σε υπέροχα χρώματα και σχέδια, ποδήλατα, παιχνίδια για τη θάλασσα και εξοπλισμό για την παραλία, την εκδρομή, το κάμπινγκ, τη βόλτα! Με λευκά είδη, πετσέτες μπάνιου, είδη σπιτιού και μικροσυσκευές σε εξαιρετικά μειωμένες τιμές με έκπτωση έως και 70%, από 14 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου 2014, στα καταστήματα Carrefour!

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. εύχεται σε όλους τους πελάτες της ένα όμορφο και απολαυστικό καλοκαίρι, προσφέροντάς τους για μία ακόμη φορά, προϊόντα άριστης ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Μαρινόπουλος Α.Ε.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Γίνε Μέλος
Αγοράζοντας μια συνδρομή, στηρίζεται τη προσπάθειά μας και γίνεστε ενεργό μέλος της ομάδας μας (κίνημα). Θα λάβετε και τα δύο παρακάτω πλεονεκτήματα:

1. Θα μπορείτε να μελετάτε τα άρθρα/αναλύσεις χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις (χωρίς περισπασμούς δηλαδή).

2. Θα μπορείτε να τα εκτυπώνετε ή/και να τα αποθηκεύετε σε μορφή PDF (για να τα έχετε πάντα δικά σας).

Αντιαμβανόμαστε πως δεν μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής. Για το λόγο αυτό, όσοι από εσάς είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το όραμά μας, θα βοηθάτε και εκείνους που δεν μπορούν να συνδράμουν άμεσα.
×
Don`t copy text!