Προϊόντα – The Analyst

Απόρρητο: Γίνε Μέλος Στο Analyst.gr

 

Το όραμά μας είναι απλό και ξεκάθαρο:

(α) Θέλουμε να δώσουμε δύναμη και φωνή σε εκείνους που κατέχουν το αντικείμενο τους (Οικονομία, Πολιτική, Κοινωνία, Διαχείριση προσωπικής περιουσίας κ.α.) και

(β) Προσπαθούμε αργά και μεθοδικά να βελτιώσουμε το γνωστικό υπόβαθρο και να αλλάξουμε προς το καλύτερο τη νοοτροπία της ελληνικής κοινωνίας.

Όσον αφορά το τελευταίο, είναι πεποίθησή μας πως μια κοινωνία (το θεμέλιο ενός Έθνους) εξελίσσεται με αργούς και μεθοδικούς ρυθμούς. Αντίθετα, οι απότομες και επιθετικές αλλαγές είναι πρόσκαιρες και εν τέλει ζημιογόνες (γνώσεις δίχως βάθος, άρα αποτέλεσμα μίμησης).

Πρέπει να γίνει λοιπόν κατανοητό πως ο «επανα-προγραμματισμός» του νου (συλλογικά σε μια κοινωνία), απαιτεί χρόνο, υπομονή και κόπο. Οι αρθρογράφοι-αναλυτές μας προσβλέπουν στο να προσφέρουν άρθρα υψηλού γνωστικού περιεχομένου και ποιότητας. Από εσάς, τους αναγνώστες και υποστηρικτές μας, ελπίζουμε στη δέσμευση ενός μέρους του χρόνου και της ενέργειάς σας, η οποία θα αφιερώνεται στη μελέτη των άρθρων μας.

Χρόνος, υπομονή και κόπος θα είναι η απαραίτητη ρουτίνα μας. Η εξέλιξη θα είναι το αποτέλεσμα.

Δεν διατηρούμε σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα και κόμματα. Για το λόγο αυτό συχνά θα παρατηρείτε πως κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα, ενώ επιλέγουμε να προωθούμε ότι είναι καλό και ειλικρινές, από οποιονδήποτε και αν προέρχεται. Τυχόν επαφές (πχ. Βασίλης Βιλιάρδος, Ελληνική Λύση) θα έχουν ως μοναδικό σκοπό την προώθηση της κοινής μας ατζέντας (αναλυτών & αναγνωστών/μελών), ως η κοινότητα του «The Analyst» .

To μήνυμα αυτό δεν είναι προωθητικό. Γνωρίζουμε πως το μορφωτικό ή/και διαισθητικό επίπεδο του αναγνωστικού μας κοινού είναι υψηλό. Ως εκ τούτου δεν επιθυμούμε να φανούμε ασεβείς, κάνοντας χρήση «στημένων» προωθητικών ενεργειών. Επιπλέον δεν σας θεωρούμε δεδομένους και σας αντιλαμβανόμαστε ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινότητάς μας.

Θέλουμε να μας εμπιστεύεστε. Θα προσπαθούμε, μέσα από τις πράξεις μας, να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Η εξέλιξη του Έθνους μας (το αντίστοιχο της τεχνολογίας στις επιχειρήσεις) μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν συνεργαστούν οι αναλυτές και η ανανγνωστική κοινότητα. Επειδή εάν δεν καταφέρουμε να εξελιχθούμε, θα απορροφηθούμε από άλλους πολιτισμούς – όπως συμβαίνει πάντοτε και όπως διαπιστώνεται ήδη στην Ελλάδα.

Αντιαμβανόμαστε πως δεν μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής. Για το λόγο αυτό, όσοι από εσάς είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το όραμά μας, θα βοηθάτε και εκείνους που δεν μπορούν να συνδράμουν άμεσα. Θα υπάρχουν φυσικά και κάποιοι που δεν εκτιμούν τον κόπο και τη προσπάθειά μας. Με το καιρό και όσο θα συνεχίζουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη όλων σας, θα αλλάξουν τις απόψεις τους.

Δεν γράφουμε για να έχουμε εισοδήματα. Μακάρι φυσικά να μπορούσαμε να αφιερώναμε όλο μας το χρόνο σε αυτό το εγχείρημα. Μέχρι τότε όμως, δείτε τι θα μας προσφέρει η συνδρομή σας:

– Με τη βοηθειά σας, θα μπορούμε να αγοράζουμε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, απ’ ευθείας από τη «πηγή» (χωρίς διαμεσολάβηση) και απο δίκτυα όπως το Statista (δείτε εδώ).

– Θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε μεγάλα ξένα δίκτυα πληροφόρησης, όπως είναι οι Financial Times και η Stratfor.

– Θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε εξειδικευμένα λογισμικά επεξεργασίας οικονομικών στοιχείων, με στόχο τις μελλοντικές προβλέψεις (Trading economics App, Y-Charts).

– Θα έχουμε τη δυνατότητα της αγοράς και της χρήσης  νέων εργαλείων για την ιστοσελίδα μας, με στόχο τη βελτίωση της χρηστικότητας, της εμφάνισης, της αμφίδρομης επικοινωνίας (αναλυτές προς κοινότητα, κοινότητα προς αναλυτές & κοινότητα προς κοινότητα) κλπ.

– Θα μπορούμε να αυξάνουμε τα μέλη της ομάδας μας (αναλυτές), έχοντας βασικό σκοπό να καλύπτουμε κάθε κλάδο και ανάγκη της κοινωνίας μας (μακροοικονομία, επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη, ασφάλεια αποταμιεύσεων, ακίνητα, φορολόγηση, ψυχική υγεία, πρακτική εκπαίδευση και άλλα πολλά).

– Τέλος, φυσικά δεν θα εξαρτόμαστε απο διαφημίσεις και θα μπορούμε έτσι να λειτουργούμε ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και κατευθυντήριες κομματικές και μη γραμμές. Με λίγα λόγια: Αν θέλουν οι επιχειρήσεις και οι διαφημιστές να μας δώσουν διαφήμιση καλώς. Αν πάλι δεν το επιθυμούν ή ζητούν ως αντάλλαγμα το δικαίωμα να ορίσουν κατευθυντήριες γραμμές στα κείμενά μας, τότε κακώς. Επειδή δεν πρόκειται να το δεχτούμε.

 

Το δικό μας κομμάτι: Εμείς την όρεξη και την εργατικότητα την έχουμε. ‘Οραμα διαθέτουμε. Γνώσεις αρκετές.

Το δικό σας κομμάτι: Η υποστήριξη μέσω Συνδρομής, Προώθησης και Feedback.

Μαζί: Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ο καταλύτης για τη συλλογική μας εξέλιξη.

 


Αγοράζοντας μια συνδρομή, στηρίζεται τη προσπάθειά μας και γίνεστε ενεργό μέλος της ομάδας μας (κίνημα). Θα λάβετε και τα δύο παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Θα μπορείτε να μελετάτε τα άρθρα/αναλύσεις χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις (χωρίς περισπασμούς δηλαδή).
  • Θα μπορείτε να τα εκτυπώνετε ή/και να τα αποθηκεύετε σε μορφή PDF (για να τα έχετε πάντα δικά σας).

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

Don`t copy text!