ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – The Analyst

ΕΙΚΟΝΑ - Ανακοινώσεις header

*Στο σημείο αυτό, ανακοινώνονται οι νεότερες προσθήκης, μορφοποιήσεις και αλλαγές, στη προσπάθειά μας να διευκολύνουμε την περιήγησή σας.

 

  • 23.4.2015 – Analyst.gr v. 1.02

bloggerΕνημέρωση προς Bloggers: Δύναται η δυνατότητα για αναδημοσίευση περιεχομένου, για τις κατηγορίες «Ανάλυση Ειδήσεων, Γεωοικονομία & Πολιτική, Απόψεις» (εξαιρείται η κατηγορία Μακρο-οικονομικές αναλύσεις).

Παρακαλούμε για τη διατήρηση των εσωτερικών link (συνδέσμων) και την αναφορά της αρχικής πηγής καθώς και του αρθρογράφου (εάν υπάρχει όνομα). Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τη προσπάθειά μας.

 

  • 18.3.2015 – Analyst.gr v. 1.01

Προσθήκη των «εργαλείων» στο μενού καθώς και στο footer. Τα εργαλεία συμπεριλαμβάνουν τα εξής μέρη:

α) Ανακοινώσεις & Οδηγός περιήγησης: Αναφορά όλων το νεότερων μορφοποιήσεων και αλλαγών, καθώς και επιγραμματική παρουσίαση των κύριων μερών της ιστοσελίδας.

β) Στείλτε μας το άρθρο σας: Βασικές οδηγίες – σημειώσεις για όσους επιθυμούν να στηρίξουν τη προσπάθειά μας στο κομμάτι της σύνταξης.

γ) Media Kit: Παρουσίαση και σκοπός ιστοσελίδας, καθώς και πληροφορίες – στοιχεία για διαφημιζόμενους.

δ) Bookstore: Το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο.

.

Οδηγός περιήγησης

Λόγω τον επικείμενων αλλαγών/ανανεώσεων στην ιστοσελίδα, ο οδηγός περιήγησης θα εμφανιστεί μόλις ολοκληρωθεί η νέα ανανεωμένη έκδοση του Analyst.gr (v. 2).

.

Φόρμα παρατηρήσεων

Πείτε μας τις παρατηρήσεις σας σχετικά με τη χρηστικότητα της ιστοσελίδας, αναφέρετε τυχόν “bugs” (προβλήματα που δεν έχουμε αντιληφθεί) ή μοιραστείτε μαζί μας τις προτάσεις σας για βελτίωση της σελίδας καθώς και του περιεχομένου. Ελάτε σε επαφή με τον IT manager μας.

email-iconΠέτρος Παπαγιαννέλης, IT Manager
peter@analyst.gr

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Don`t copy text!