Οι εκ Μογγολίας Τούρκοι και οι μετανάστες – The Analyst
Σχολιασμός Επικαιρότητας

Οι εκ Μογγολίας Τούρκοι και οι μετανάστες

.

Πώς να μην εκτοξευτεί η εγκληματικότητα στα ύψη όπως η Σουηδία, ως αποτέλεσμα της μαζικής μετανάστευσης ανθρώπων που έχουν τέτοιου είδους ήθη και έθιμα; Δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο στην Ελλάδα, εάν συνεχίσει να είναι «ξέφραγο αμπέλι», να μην απαγορεύει τις ΜΚΟ και να αφήνει ατιμώρητους τους λαθρεμπόρους; Δεν ξεκίνησαν ήδη οι εμπρησμοί αυτοκινήτων στην Αθήνα, οι οποίοι είναι καθημερινότητα στη Σουηδία;    

.

Άποψη

Δεν έχω τίποτα εναντίον των Τούρκων, ούτε φυσικά εναντίον των οικονομικών μεταναστών και ειδικά των προσφύγων. Όταν όμως οι πρώτοι απειλούν την πατρίδα μου εισβάλλοντας παράνομα στην εναέρια ή στη θαλάσσια επικράτεια της, φυσικά εξοργίζομαι. Ντρέπομαι δε για την κυβέρνηση μου που το επιτρέπει, αντί να δώσει ένα τελεσίγραφο στην Τουρκία, προειδοποιώντας την πως από μία ημερομηνία και μετά δεν θα το ανέχεται. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την Κύπρο, εάν η Τουρκία συνεχίσει να προβαίνει σε παράνομες γεωτρήσεις. Εάν δεν το κάνουμε, εάν δεν είμαστε πρόθυμες και πρόθυμοι να πολεμήσουμε για την πατρίδα μας, αργά ή γρήγορα θα δούμε τα γεωτρύπανα τους ακόμη και στο Ιόνιο.

Όσον αφορά τους δεύτερους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα. Είναι ευπρόσδεκτοι μόνο εάν ακολουθούν τους νόμιμους δρόμους, ζητώντας την άδεια μας με τα νόμιμα διαβατήρια τους που πρέπει να επιδεικνύουν στα σύνορα μας. Σε καμία άλλη περίπτωση, ενώ οι ΗΠΑ απαιτούν πια να ζητούν άσυλο ή οτιδήποτε άλλο οι ξένοι, πριν φύγουν από τις χώρες τους, στα αμερικανικά προξενεία. Πολύ σωστά πάντως μας προειδοποίησε ακόμη και ο υπουργός εξωτερικών της Αυστρίας, σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Βιλιάρδου, για τους λαθρέμπορους διακινητές, λέγοντας το αυτονόητο.

Από την άλλη πλευρά, εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν έχουμε τίποτα κοινό με τους Τούρκους, ενώ οι πολιτισμοί μας απέχουν έτη φωτός μεταξύ τους. Το γεγονός αυτό συμπεραίνεται πολύ εύκολα, από τον πρόσφατο νόμο που θέλει να ψηφίσει η τουρκική Βουλή, σύμφωνα με τον οποίο οι άντρες που έχουν επαφή με ανήλικα κορίτσια ή τα βιάζουν, δεν θα τιμωρούνται εάν τα παντρευτούν! Με τον τρόπο αυτό οι γείτονες μας από τη Μογγολία, όπως πολύ σωστά αναφέρεται από τα διεθνή ΜΜΕ, δεν θα νομιμοποιήσουν μόνο το γάμο των παιδιών και το βιασμό, αλλά θα ανοίξουν το δρόμο για την κακοποίηση των ανηλίκων και τη σεξουαλική εκμετάλλευση, επιστρέφοντας στο μεσαίωνα.

Τι σχέση μπορούμε να έχουμε λοιπόν εμείς, με αυτόν τον «υποανάπτυκτο» λαό που προσπάθησε και το 2016 να περάσει έναν τέτοιο νόμο, αλλά αναγκάστηκε να τον αποσύρει μετά από την εθνική και παγκόσμια οργή που προκάλεσε; Καμία απολύτως! Η παγκόσμια κατακραυγή που δημιούργησε η αναφορά σε έναν τέτοιο νόμο, ο οποίος αποκλήθηκε «Παντρέψου το βιαστή σου» (Marry your rapist), ήταν τεράστια. Λογικό για τις γυναίκες ειδικά της εποχής μας που βλέπουν μία τέτοια οπισθοδρόμηση ενός λαού που έπαψε πια να εξελίσσεται, όταν του επιβλήθηκε ο ακραίος ισλαμισμός.

Ευτυχώς πάντως οι γυναίκες στην Τουρκία αντέδρασαν στην απίστευτη προσπάθεια εξευτελισμού τους, πλημμυρίζοντας τους δρόμους. Ενώ βέβαια η νόμιμη ηλικία γάμου είναι τα 18 έτη στην Τουρκία, σύμφωνα με μία σχετικά πρόσφατη έκθεση (πηγή), την τελευταία δεκαετία παντρεύτηκαν 482.908 ανήλικα κορίτσια και 22.000 έμειναν έγγεια  μόνο στους τελευταίους 18 μήνες. Εκτός αυτού επικρατεί βία εναντίον των γυναικών στην Τουρκία, με το 38% να έχουν υποστεί σωματική ή σεξουαλική βία από έναν σύντροφο τους, με βάση τον ΟΗΕ.

Μόνο το 2017 δολοφονήθηκαν 409 Τουρκάλες από το σύντροφο ή από μέλος της οικογενείας τους, όταν τέσσερα χρόνια πριν ο αριθμός ήταν 237, παρουσιάζοντας τεράστια αύξηση. Ο δε Τούρκος δικτάτορας δήλωσε το 2014 ότι, η ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών είναι «παρά φύση». Πώς είναι δυνατόν λοιπόν αυτός ο λαός, όπως όλοι οι άλλοι οπισθοδρομικοί, να αφομοιωθούν από τις δυτικές κοινωνίες όταν μεταναστεύουν σε αυτές; Πόσο μάλλον όταν ο θρησκευτικός στόχος τους είναι να αφομοιώσουν αντί να αφομοιωθούν;

Πώς να μην εκτοξευτούν η εγκληματικότητα και οι βιασμοί σε χώρες όπως η Σουηδία, ως αποτέλεσμα της μαζικής μετανάστευσης ανθρώπων που έχουν τέτοιου είδους ήθη και έθιμα; Δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο στην Ελλάδα, εάν συνεχίσει να είναι «ξέφραγο αμπέλι», να μην απαγορεύει τις ΜΚΟ και να αφήνει ατιμώρητους τους λαθρεμπόρους; Δεν ξεκίνησαν ήδη οι εμπρησμοί αυτοκινήτων στην Αθήνα, οι οποίοι είναι καθημερινότητα στη Σουηδία;

Τέλος, όσον αφορά τους πρόσφυγες από τη Συρία, δεν είναι οι Τούρκοι αυτοί που προκάλεσαν τα τελευταία μεγάλα κύματα, εισβάλλοντας στρατιωτικά στη χώρα; Γιατί λοιπόν παραπονιούνται για το κόστος που έχουν, όταν οφείλεται στους ίδιους;


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

Συντάξτε την άποψή σας

Σχόλια

Don`t copy text!