Μας θεωρούν ηλίθιες και ηλιθίους! – The Analyst
ΑΠΟΨΕΙΣ & ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Μας θεωρούν ηλίθιες και ηλιθίους!

.

Θα πάω στη διαδήλωση, από την οποία δεν πρέπει να λείψει καμία και κανένας, επειδή ντρέπομαι να με διασύρουν ως ανόητη. Θα πάω στη διαδήλωση, επειδή γνωρίζω πως το σκύψιμο του κεφαλιού δεν έχει τελειωμό. Θα πάω στη διαδήλωση, επειδή είμαι υποχρεωμένη απέναντι στα παιδιά μας, στην πατρίδα μας και στην ιστορία μας που δεν έχει κανένας το δικαίωμα να δολοφονεί.

.

Επικαιρότητα

Ακόμη και αν δεν αγαπούσα καθόλου την πατρίδα μου που θα ήταν σαν να μην είχα κανένα συναίσθημα για την οικογένεια μου, ακόμη και αν αδιαφορούσα εντελώς για τη Μακεδονία, ακόμη και αν θεωρούσα πως οι σλάβοι που οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη Μακεδονία και την ιστορία της αλλά θέλουν το όνομα της είναι Μακεδόνες, ακόμη και αν πίστευα πως η επάρατη συμφωνία των Πρεσπών είναι ωφέλιμη για την Ελλάδα και θα μας προστατέψει από την Τουρκία (!), ακόμη και αν είχα την άποψη πως η Γερμανία θέλει το καλό μας και γι’ αυτό προωθεί το Σκοπιανό, ακόμη και αν είχα πειστεί πως είναι ανιδιοτελείς όλοι αυτοί οι Εφιάλτες που θα υπογράψουν, θα πήγαινα στη διαδήλωση της Κυριακής στο Σύνταγμα.

Θα πήγαινα επειδή κυβέρνηση, βουλευτές και Γερμανία μας θεωρούν εντελώς ηλίθιες και ηλιθίους! Δεν φτάνει δηλαδή που μας έφεραν όλως τυχαίως, κατά τη διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης, μία ειδοποίηση του σκοπιανού πρωθυπουργού με τη βαρύγδουπη ονομασία «ρηματική διακοίνωση», την οποία ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να εξηγήσει σε όλες και σε όλους εμάς τους αδαείς τι σημαίνει, αλλά θέλουν επί πλέον να μας εξαπατήσουν με έναν τρόπο που ταιριάζει μόνο σε έναν λαό ηλιθίων.

Μας λένε λοιπόν πως όταν τα διαβατήρια των σκοπιανών γράφουν «nationality», όπως και τα δικά μας, εννοούν «ιθαγένεια» και όχι «εθνικότητα». Ότι όποιος ξένος διαβάζει «Μακεδονική Εθνικότητα», αφού αυτή είναι η ερμηνεία της λέξης«nationality», θα ξέρει πως για όλα τα άλλα κράτη είναι συνώνυμη με την «εθνικότητα», αλλά για τους σκοπιανούς με την «ιθαγένεια». Γιατί; Επειδή αυτή τη διευκρίνηση έκανε ο σκοπιανός πρωθυπουργός με τη «ρηματική διακοίνωση» του που πρέπει να τη γνωρίζει ολόκληρος ο πλανήτης, για να μην κάνει το λάθος να αποκαλεί την ιθαγένεια των Σκοπιανών εθνικότητα!

Όταν τώρα ένας Σκοπιανός θα ρωτάται στα σύνορα κάποιας χώρας ποιά εθνικότητα έχει, θα απαντάει Μακεδονική, διευκρινίζοντας πως ειδικά για τους κατ’ επίφαση Μακεδόνες-Σκοπιανούς δεν είναι εθνικότητα, αλλά ιθαγένεια! Θα λέει επίσης πως μιλάει μεν Μακεδονικά, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα ελληνικά των Μακεδόνων, αλλά με τα σλαβικά! Όταν δε απορούν οι άλλοι αδυνατώντας να τον καταλάβουν, θα τους δείχνει τη συμφωνία των Πρεσπών και τη «ρηματική διακοίνωση» του πρωθυπουργού του! Μία δήλωση που δεν κάνει τίποτα άλλο, από το να αναμασάει το κείμενο της συμφωνίας, ευελπιστώντας πως όλοι εμείς οι ηλίθιοι δεν θα το καταλάβουμε ή πως θα μας γίνει πιο εύπεπτο.

Πώς ονομάζεται αλήθεια αυτός που πείθεται από τέτοιες ηλιθιότητες; Ηλίθιος ασφαλώς. Πώς ονομάζεται αυτός που θέλει να τις «πουλήσει» σε έναν λαό με 4.000 χρόνια ιστορία; Απατεώνας προφανώς. Πώς ονομάζεται αυτός που ψηφίζει αυτές τις ηλιθιότητες και απατεωνιές; Καλύτερα να μην το αναφέρω, γιατί πραγματικά δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά απλά εξοργίζομαι όταν προσβάλουν οι άλλοι τη νοημοσύνη μου.

Θα πάω λοιπόν στη διαδήλωση, πρώτα και κύρια επειδή δεν ανέχομαι να με θεωρούν ηλίθια. Επί πλέον, θα πάω στη διαδήλωση λόγω του ότι δεν θέλω να ψηφίζουν άλλοι για το σπίτι μου χωρίς να με ρωτούν. Πόσο μάλλον όταν ρωτιούνται ακόμη και οι Σκοπιανοί για το δώρο που θέλει να τους κάνει ο εντιμότατος πρωθυπουργός μας, που φαίνεται πως του έχουμε δώσει την εντύπωση ηλιθίων με τη σιωπή μας.

Θα πάω στη διαδήλωση, από την οποία δεν πρέπει να λείψει καμία και κανένας, επειδή ντρέπομαι να με διασύρουν σε όλο τον κόσμο. Θα πάω στη διαδήλωση επειδή γνωρίζω πως το σκύψιμο του κεφαλιού δεν έχει τελειωμό και ότι μία φορά ηλίθια, για πάντα ηλίθια. Θα πάω στη διαδήλωση επειδή είμαι υποχρεωμένη απέναντι στην οικογένεια μου, στα παιδιά μας, στην πατρίδα μας και στην ιστορία μας που δεν έχει κανένας το δικαίωμα να διαστρεβλώνει, ούτε να δολοφονεί.

Δεν θα πέσω όμως στην παγίδα να γίνω εθνικίστρια ή φασίστρια, όπως δυστυχώς επιδιώκει ο πρωθυπουργός με τον τρόπο που μου συμπεριφέρεται. Δεν θα του κάνω τη χάρη που επιθυμεί διακαώς για να μην έχει τύψεις συνείδησης και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Δεν θα του δώσω τέτοιο άλλοθι, όσο και αν το θέλει. Τον λυπάμαι μόνο για την εικόνα που δίνει στα δικά του παιδιά, γνωρίζοντας πως δεν θα τον συγχωρήσουν ποτέ, όπως ούτε τα παιδιά των βουλευτών που θα υπογράψουν μία ακόμη παράδοση, εδαφική αυτή τη φορά, της εθνικής μας κυριαρχίας.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.