Θεραπαινίδες των Γερμανών – The Analyst
Χωρίς κατηγορία

Θεραπαινίδες των Γερμανών

Μόνο η ψυχολογία μπορεί να δώσει κάποια απάντηση στο σύνδρομο του γενιτσαρισμού, της άκρατης ματαιοδοξίας, της θλιβερής αλαζονείας και ενδεχομένως της φιλαργυρίας που οδήγησαν στην ερήμην των Ελλήνων παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας.

.

Σχόλιο

Μετά το μακεδονικό πραξικόπημα, εύλογα αναρωτιέται κανείς εάν πληρωθούν τα τριάντα αργύρια από τους Γερμανούς στους Έλληνες πραξικοπηματίες. Η απάντηση είναι απλή: σε καμία περίπτωση, αφού η χώρα αυτή δεν αμείβει ποτέ τις θεραπαινίδες της. Εκτός αυτού, αντιπαθεί όσο καμία άλλη εκείνους που προδίδουν την πατρίδα τους, τους οποίους εύλογα δεν εμπιστεύεται αφού δεν έχουν κανέναν ηθικό ενδοιασμό.

Το γεγονός αυτό τεκμηριώνεται από την αποκάλυψη της σελίδας euro2day, σύμφωνα με την οποία έχει στην κατοχή της μυστικά έγγραφα που αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει ακόμη καμία συμφωνία για το χρέος. Με ευθύνη βέβαια της Γερμανίας, η οποία εμποδίζει όποια σοβαρή πρόταση κατατίθεται για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Επί πλέον αναφέρεται πως η καγκελάριος θέλει να «δέσει» περισσότερο την Ελλάδα, επιβάλλοντας της μία πολύ πιο αυστηρή επιτήρηση. Σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει το όνομα του ΔΝΤ, έτσι ώστε να μην μπορεί να δημοσιεύει μόνο του εκθέσεις για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Παρά το ότι λοιπόν όλοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να στηρίξουν την Ελλάδα με διάφορα μέτρα, η καγκελάριος είναι ανένδοτη. Την ίδια στιγμή βέβαια τα γερμανικά ΜΜΕ εξυμνούν τον Έλληνα πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντας τον ως πραγματικό «ηγέτη», επειδή συμφώνησε με τα Σκόπια υπέρ των γερμανικών συμφερόντων και εναντίον της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων!

Από την άλλη πλευρά κατηγορούν ως λαϊκιστή τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιτέλους αποφάσισε να σεβαστεί τη λαϊκή βούληση και είχε το θάρρος να καταθέσει πρόταση μομφής, παρά τον κίνδυνο απόρριψης της από τις μαριονέτες του κομματικού συστήματος εξουσίας.

Κλείνοντας, μόνο η ψυχολογία μπορεί να δώσει κάποια απάντηση στο σύνδρομο του γενιτσαρισμού, της άκρατης ματαιοδοξίας, της θλιβερής αλαζονείας και ενδεχομένως της φιλαργυρίας που οδήγησαν στην ερήμην των Ελλήνων παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας. Όσον αφορά στις πράξεις των θεραπαινίδων, η φυσική θέση των οποίων δεν είναι ασφαλώς η Βουλή, αρμόδια είναι η Δικαιοσύνη. Δυστυχώς όμως έχει καταργηθεί στην Ελλάδα, μαζί με το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία.


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.
Don`t copy text!