Φρεσκοστυμμένοι Χυμοί NATUR – The Analyst
Χωρίς κατηγορία

Φρεσκοστυμμένοι Χυμοί NATUR

natur.logo.pr1

Φρεσκοστυμμένοι Χυμοί NATUR

logo.natur.sm1

Ο ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

natur.wdrinking

Στη NATUR πιστεύουμε στη δύναμη της φύσης. Γι αυτό κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να βάλουμε όλη την δύναμη της φύσης σε ένα μπουκάλι.

Η κλασσική σειρά προϊόντων NATUR προσφέρει μερικούς από τους πιο απολαυστικούς χυμούς Cold Pressed που φτάνουν στο ψυγείο σας διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά και την γεύση του φρεσκοστυμμένου.

Η νέα σειρά NATUR Super Charged προσφέρει σούπερ απολαυστικούς χυμούς από ολόκληρα φρούτα, στυμμένα  μαζί με τη φλούδα τους  για καλύτερη λειτουργικότητα.

 

 

Σειρά NATUR Cold Pressed
Όλη η δύναμη της φύσης σε ένα μπουκάλι

logo.natur.sm1

ΦΟΡΤΙΣΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΡΕΣΚΟΣΤΥΜΜΕΝΟΥ

 

Απόλαυσε μερικούς από τους πιο αγνούς και υγιεινούς χυμούς cold pressed. Με τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά παραγωγής μας – στυμμένα ολόκληρα υπό πίεση και χωρίς θερμική επεξεργασία. Από το αγρόκτημα στο ψυγείο, με διαδικασία χυμοποίησης (cold pressed) που αδρανοποιεί τους μικροοργανισμούς χωρίς να βλάπτει τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία. Παίρνει περισσότερο χρόνο, αλλά διασφαλίζει ότι δεν χάνονται θρεπτικά συστατικά και γεύση.

natur.cpj.portofolioΣε 7 υπέροχες γεύσεις:

  • Berrylicious
  • Beet the Blues
  • Pearfection
  • Spicy Greens
  • Drunk in Love
  • The Force
  • Fountain of Youth

 

 

 

Νέα σειρά NATUR Super Charged
Φρεσκοστυμμένοι χυμοί μαζί με τη φλούδα του φρούτου

logo.natur.sm1

ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ

 

natur.snfc.portofolioΚάθε στοιχείο του φρούτου προσφέρει διαφορετικά ευεργετικά συστατικά. Στη φλούδα για  παράδειγμα βρίσκεται το 80% των αντιοξειδωτικών του ροδιού. Γι αυτό στη NATUR βρήκαμε τον τρόπο να στύβουμε ολόκληρο το φρούτο,  προσφέροντας μαζί με το χυμό όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που κρύβονται στην φλούδα και στους σπόρους.

natur.holistic.approach

 

Με μοναδικούς συνδυασμούς φρούτων και λαχανικών για λιγότερες θερμίδες, υπέροχη γεύση και μέγιστη λειτουργικότητα. Από μη συμπυκνωμένο χυμό, γνωστό και ως Not From Concentrate. Με όλα τα οφέλη από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία εγκεκριμένα από τον ευρωπαϊκό οργανισμό τροφίμων EFSA.

Power Plant         σπανάκι, αγγούρι, αχλάδι

   Rocket Fuel         παντζάρι, βατόμουρο, μήλο

     Body Guard         καρότο, πορτοκάλι, ροδάκινο

Από το αγρόκτημα ως το ψυγείο, κάθε βήμα μας ανήκει

 

Είμαστε παραγωγοί Είμαστε επιστήμονες Είμαστε cold pressed
natur.logo.magentaΕίμαστε περήφανοι που είμαστε παραγωγοί, κατέχοντας 18.800 μ2 καλλιεργήσιμες εκτάσεις natur.logo.magentaΌταν καλλιεργείς τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά,τους φέρεσαι και με σεβασμό natur.logo.magentaΑργή, προσεκτική χυμοποίηση με υδραυλική πίεση,  χωρίς φυγοκέντρηση και θερμική επεξεργασία !
Καλλιεργώντας τα δικά μας φρούτα και λαχανικά είμαστε απολύτως σίγουροι ότι μόνο τα καλύτερα των καλύτερων μπαίνουν στους χυμούς NATUR. Αυτό σημαίνει ατελείωτους ελέγχους και γευστικές δοκιμές στη διαδικασία χυμοποίησης cold pressing και ανάμιξης που οδηγούν σε μοναδικές και απολαυστικές γεύσεις. Οι τεχνολογίες Cold pressing και  High Pressure Pasteurization αδρανοποιούν, μικροοργανισμούς που οδηγούν σε παθογένειες τροφίμων, ενώ διατηρούν όλες τις καλές βιταμίνες και, ιχνοστοιχεία. Η όλη διαδικασία προσφέρει χυμούς υγιεινούς και παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους.
natur.fields.1 natur.lab.1 natur.labl.2

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.