FUTURE NUTRITION – The Analyst

FUTURE NUTRITION

Email this page.

.

 

191
.
Είμαστε το μέλλον στον τομέα της υγιεινής διατροφής, με αφετηρία τους ολόφρεσκους χυμούς «NATURALICIOUS» – οι οποίοι προέρχονται από 100% φρέσκα στυμμένα φρούτα και λαχανικά χωρίς συντηρητικά που συσκευάζονται με την τεχνολογία υπερυψηλής έκθλιψης της NL Life Sciences, μέσω της οποίας διατηρούνται άθικτα όλα τα θρεπτικά συστατικά τους, καθώς επίσης το χρώμα τους, για 40 ολόκληρες ημέρες.

.

Εκπροσωπούμε αποκλειστικά και επίσημα για την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια την εταιρεία «Naturalicious Holding B.V.», με έδρα το Άμστερνταμ – ενώ ζητάμε εισαγωγείς και διανομείς ειδών ψυγείου, ως τοπικούς εκπροσώπους μας. Η εταιρεία είναι θυγατρική

(α) της ολλανδικής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας τροφίμων «NL Life Sciences Holding B.V.» που απασχολεί 127 εξειδικευμένους επιστήμονες, καθώς επίσης

(β) της ισπανικής «AMC Juices S.L.», η οποία διαθέτει 3.250 εκτάρια ιδιόκτητες γεωργικές εκτάσεις εσπεριδοειδών σε ολόκληρη την Ισπανία, στο Ισραήλ, στις Η.Π.Α., στη Ν. Αφρική και στη Χιλή.

Διαθέτει επί πλέον 400 εκτάρια για άλλα φρούτα, κυρίως για σταφύλια χωρίς κουκούτσι, δικά της κέντρα αναπαραγωγής και ανάπτυξης για νέες ποικιλίες λαχανικών, κέντρα διανομής και συσκευασίας φρέσκων φρούτων/λαχανικών στην Ισπανία, στη Γαλλία, στη Μ. Βρετανία, στην Ολλανδία, στις Η.Π.Α., στο Περού, στη Χιλή, στο Ισραήλ, στην Κένυα και στη Ν. Αφρική, μονάδες παραγωγής και αποχυμωτές με ιδιόκτητη εταιρική τεχνολογία στην Ισπανία, στην Κόστα Ρίκα και στη Γερμανία, εργοστάσια εμφιάλωσης στην Ισπανία και στην Ολλανδία, καθώς επίσης ιδιόκτητα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων για τις κορυφαίες ευρωπαϊκές αλυσίδες λιανικής. Τέλος, εταιρείες και θυγατρικές στη Μ. Βρετανία, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στις Η.Π.Α., στον Καναδά, στην Κίνα και στο Ντουμπάι – ενώ ο τζίρος του ισπανικού ομίλου, με έτος ίδρυσης το 1931, υπερβαίνει το 1 δις €, με συνεχώς αυξητικές τάσεις (800 εκ. € το 2014) και σημαντική κερδοφορία.

Η συμμετοχική εταιρεία (Joint Venture) των δύο παραπάνω, της «NL Life Sciences Holding B.V.» και της «AMC Juices S.L.», η «Naturalicious Holding B.V.» δηλαδή, παράγει τους ολόφρεσκους χυμούς «NATURALICIOUS» – οι οποίοι προέρχονται από φρέσκα στυμμένα φρούτα που συσκευάζονται στο κοινό εργοστάσιο της με την «AMC Juices S.L.» στην Ισπανία. Η συσκευασία γίνεται με τη νέα τεχνολογία υπερυψηλής έκθλιψης της «NL Life Sciences» (HPP) – μέσω της οποίας διατηρούνται άθικτα όλα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων και λαχανικών, καθώς επίσης το χρώμα τους, για 40 ολόκληρες ημέρες.

Έτσι παράγονται οι πλέον διατροφικοί, εξαιρετικής γεύσης και ψυχρής πίεσης χυμοί στον πλανήτη – με τη βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας HPP, η οποία καθιστά δυνατή την φροντίδα των καταναλωτών με προϊόντα υψηλής ποιότητας και πλήρους διατροφικής αξίας, στις σωστές τιμές πώλησης. Το σημερινό μας πρόγραμμα προϊόντων διαθέτει τις εξής σειρές:

(1) Fountain of Youth (Πηγή της Νιότης): Συμπεριλαμβάνει καρότο, μάνγκο, φρούτα του πάθους και κουρκουμά (41 Kcal). Τα αντιοξειδωτικά και οι ενισχυτές μεταβολισμού του χυμού αυτού δίνουν στο σώμα και στο δέρμα την αίσθηση του νεανικού και του ισχυρού.

(2) Pearfection: Συμπεριλαμβάνει αχλάδι, μήλο και κεράσι ασερόλα (42 Kcal). Θεωρείται ως η τέλεια ενυδατική βόμβα βιταμίνης C, την οποία χρειάζεται απαραίτητα ο ανθρώπινος οργανισμός.

(3) Whey Cool: Συμπεριλαμβάνει μήλο, σμέουρα, παντζάρι, φράουλα, πρωτεΐνη ορού γάλακτος (54 Kcal). Πρόκειται για μία πολύ δυνατή μίξη φρούτων και λαχανικών μαζί με τις ίνες τους – η οποία καθιστά το προϊόν αντιοξειδωτικό, βιταμινούχο, με όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία.

(4) Coco Beach: Συμπεριλαμβάνει νερό καρύδας, μάνγκο και φρούτα του πάθους  (25 Kcal). Οι βιταμίνες αυτές και το μίγμα των ιχνοστοιχείων ενυδατώνουν και αποτοξινώνουν τον οργανισμό και το σώμα, αυξάνοντας κατακόρυφα το μεταβολισμό.

(5) Drunk in Love: Συμπεριλαμβάνει καρπούζι, ανανά και λάιμ (33 Kcal). Οι γλυκές αυτές γεύσεις αλλάζουν αμέσως το σώμα και το μυαλό, όταν η ενέργεια τους έχει μειωθεί – αυξάνοντας την κατακόρυφα.

(6) Berrylicious: Συμπεριλαμβάνει μήλο, μύρτιλο, μπανάνα, φράουλα και σμέουρα (46 Kcal). Πρόκειται για έναν γλυκό ενεργειακό χυμό, ο οποίος εκτοξεύει αμέσως τη δύναμη και την ενέργεια του ανθρώπου.

(7) The Force: Συμπεριλαμβάνει μήλο, παντζάρι, καρότο, μύρτιλο, αγγούρι, κεράσι ασερόλα, λεμόνι και τζίντζερ (35 Kcal). Ένα εξαιρετικά αντιοξειδωτικό ποτό, για αντοχή και ενέργεια.

(8) Spicy Greens:  Συμπεριλαμβάνει μήλο, αγγούρι, σπανάκι, λαχανίδα, σέλινο, αχλάδι, λάιμ, μέντα και τζίντζερ (29 Kcal). Ειδικό για άτομα που γυμνάζονται καθημερινά, ενώ ενισχύει σε μεγάλο βαθμό το μεταβολισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μπορεί κανείς να αναζητήσει στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.futurenutrition.eu. (πατήστε εδώ).

Περαιτέρω, το βασικό προφίλ των καταναλωτών μας είναι ηλικίας μεταξύ 25 και 55 ετών, άνδρες και γυναίκες της μεσαίας και ανώτατης εισοδηματικής τάξης. Πρόκειται κυρίως για μορφωμένους ανθρώπους, επαγγελματικά ανεξάρτητους, οπαδούς της ψηφιακής τεχνολογίας, διαμορφωτές άποψης, νεωτεριστές, καλά ενημερωμένους, αθλητικούς και φανατικούς θιασώτες της υγιεινής διατροφής.

Για να τους συναντήσουμε προγραμματίζουμε, μαζί με την τοποθέτηση των προϊόντων μας στα ράφια των Σ/Μ, στις καφετέριες, στα γυμναστήρια, στα ξενοδοχεία, στα μπαρ, στα περίπτερα κοκ. που ήδη δρομολογείται, μία ευρύτατη διαφημιστική καμπάνια στα παραδοσιακά ΜΜΕ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα μέσα), καθώς επίσης στα ψηφιακά ΜΜΕ (μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ηλεκτρονικά έντυπα, ιστοσελίδες, μηχανές αναζήτησης κλπ.) – οργανώνοντας παράλληλα εκδηλώσεις (Events) και βοηθώντας τις πωλήσεις με δικά μας άτομα επί τόπου (Point of sales).

Συνεχίζοντας, η Naturalicious Holding B.V. σύναψε πρόσφατα μία πενταετή συμφωνία συνεργασίας με έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και διακινητές χυμών της Ολλανδίας (Vrumona, θυγατρική της Heineken Ολλανδίας, 400 εργαζόμενοι) – με κύριο στόχο την τοποθέτηση της σε όλα τα Σ/Μ της χώρας (πηγή), εκτός από το Albert Heinj, στο οποίο ήδη διατίθεται με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Παράλληλα διευρύνεται συνεχώς το δίκτυο στη Μ. Βρετανία, μετά την ίδρυση θυγατρικής – γνωρίζοντας πως το προϊόν μας είναι το μέλλον στον κλάδο των χυμών, αφού είναι το μοναδικό που διατηρεί αναλλοίωτη την εξαιρετικά ποιοτική φρεσκάδα του, όπως ακριβώς την πρώτη στιγμή που στύβονται τα φρούτα ή τα λαχανικά που περιέχει.

Ειδικά όσον αφορά την Ελλάδα, είναι στα σχέδια της μητρικής η ίδρυση μονάδας παραγωγής για τη νότια και ανατολική Ευρώπη, όπως η ισπανική για τη βόρεια και κεντρική – έχοντας την άποψη πως η ποιότητα των ελληνικών φρούτων και λαχανικών εγγυάται ακόμη καλύτερα προϊόντα. Ως εκ τούτου, δεν θα πρόκειται στο μέλλον για ένα εισαγόμενο προϊόν αλλά για ένα καθαρά ελληνικό, με τη χρήση της ολλανδικής υψηλής τεχνολογίας – γεγονός που θα βοηθήσει σημαντικά την Ελλάδα, μέσω της επένδυσης που θα διενεργηθεί.

Τέλος, αξίζει να γνωρίζει κανείς πως συνιδρυτής της μητρικής εταιρείας, της «NL Life Sciences Holding B.V.», είναι η πολύ γνωστή Ολλανδή επιχειρηματίας κυρία Nina Storm, η οποία έχει στο ενεργητικό της μεγάλες επιτυχίες στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας – έχοντας φτάσει στο παρελθόν τη χρηματιστηριακή αξία μίας από τις πολλές επιχειρήσεις της στα 12 δις €.

.

Future Nutrition B.V.

Αδριανού 45, 194 00 Κορωπί Αττικής

Τηλ. 0030 – 210 – 66 27 711

Φαξ: 0030 – 210 – 66 20 397

Facebook

youtube

E-Mail: ap@futurenutrition.eu

 

Γίνε Μέλος
Αγοράζοντας μια συνδρομή, στηρίζεται τη προσπάθειά μας και γίνεστε ενεργό μέλος της ομάδας μας (κίνημα). Θα λάβετε και τα δύο παρακάτω πλεονεκτήματα:

1. Θα μπορείτε να μελετάτε τα άρθρα/αναλύσεις χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις (χωρίς περισπασμούς δηλαδή).

2. Θα μπορείτε να τα εκτυπώνετε ή/και να τα αποθηκεύετε σε μορφή PDF (για να τα έχετε πάντα δικά σας).

Αντιαμβανόμαστε πως δεν μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής. Για το λόγο αυτό, όσοι από εσάς είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το όραμά μας, θα βοηθάτε και εκείνους που δεν μπορούν να συνδράμουν άμεσα.
×